Ben & Anna Tuhý deodorant sensitive

Ben & Anna Tuhý deodorant sensitive

Zboží je trvale vyřazeno.

Tuhý deodorant s šetrným složením je vhodný i pro tu nejcitlivější pokožku. Ochrání podpaží před nepříjemným zápachem i nadměrnou vlhkostí.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Tuhý deodorant Sensitive Japenese Cherry Blossom od značky Ben & Anna je svým šetrným složením vhodný zejména pro citlivý typ pokožky. Přírodní veganské složení bez obsahu hliníku vám zajistí spolehlivou ochranu před nepříjemným zápachem i nadměrnou vlhkostí. Deodorant s velmi příjemnou krémovou texturou a jemnou vůní třešňových květů zaujme každého milovníka ovocných vůní.

Tuhý deodorant má praktické hygienické balení, nelepivé složení a nezanechává stopy na oblečení. Díky obsahu bio kokosového oleje a bambuckého másla se snadno nanáší a zanechá vaši pokožku krásně hebkou a vláčnou po celý den. Obalový materiál deodorantu je z recyklovaného a dále recyklovatelného papíru s certifikátem FSC. Koupí podpoříte projekt One Earth - One Ocean, který usiluje o vyčištění oceánů.

Německá značka Ben & Anna vyrábí přírodní veganské deodoranty, zubní pasty a zubní prášky. Většina produktů nese certifikaci NaTrue, ICADA a Vegan

Použití: Deodorant naneste přímo z balení na suchou čistou pokožku podpaží.

Ben & Anna je značkou přírodních produktů, která vznikla díky dvěma veganům, kteří utekli z berlínské džungle do klidu německého venkova. Hledali tu pravou kosmetiku, jež by splňovala jejich přísné požadavky. 

Výrobce: JM Nature GmbH, Adalbert-Stifter-Str. 15 , 34246, Vellmar, Německo

Z blogu1

100% přírodní, veganská a zero waste kosmetika Ben & Anna

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Nevydrží louho / Jana 3. 5. 2022 20:54

Deodorant má sice příjemnou, ale velmi slabou vůni a nevydrží dlouho - za mě ne déle jak 2 hodiny kancelářské práce. Na oblečení nedělá skvrny, nanáší se jednoduše, skvělé přírodní složení. Bohužel za menší cenu jsou mnohem účinnější přírodní deodoranty.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?