Mýdlárna Levandulový dům Tuhý šampon pro světlé vlasy 120 g

Mýdlárna Levandulový dům Tuhý šampon pro světlé vlasy 120 g

Mýdlárna Levandulový dům Tuhý šampon pro světlé vlasy 120 g

(2 hodn.)
Zboží je trvale vyřazeno.

Tuhý šampon vyrobený metodou za studena přirozeně pečuje o světlé vlasy. Díky odvaru i macerátu z heřmánku, citronové šťávě a chrpové květové vodě vlasy zesvětluje a dodává jim svěžest.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Tuhý šampon pro světlé vlasy je vyrobený metodou za studena a je skvělou alternativou klasických tekutých šamponů. Obsahuje směs přírodních mycích látek bez konzervantů s přídavkem aktivních složek pro péči o vlasy. Díky šetrným tenzidům důkladně myje pokožku hlavy, aniž by ji vysušoval. Svým složením je určen zejména pro světlé vlasy.

Šampon přirozeně zesvětluje vlasy, a to díky odvaru i macerátu z heřmánku, citronové šťávě a chrpové květové vodě. Heřmánkový odvar posiluje vlasy, snižuje tvorbu lupů, omezuje mastnotu vlasů. Citronová šťáva také pomáhá proti lupům a navíc podporuje lesk vlasů. Květová voda z chrpy přispívá k regeneraci poškozené pokožky.

Šampon s obsahem heřmánku a chrpové vody zklidňuje vlasovou pokožku a působí na ni protizánětlivě. Šampon má příjemnou svěží vůni. Jemné tóny esenciálního oleje citronu osvěží pokožku hlavy a zklidní mysl. Vůně heřmánku uvolňuje napětí a navozuje duševní pohodu. Kombinace rostlinných výtažků a esenciálních olejů je vynikajícím prostředkem k docílení zdravých a vyživených vlasů se světlými tóny.

Použití: Navlhčete vlasy a jemně po nich přejeďte šamponovou kostkou, kterou jste předtím mírně zpěnili mezi prsty. Rovnoměrně rozprostřete pěnu po celé délce vlasů. Jemně promasírujte pokožku hlavy. Nechte působit pár minut pro větší účinek aktivních složek a důkladně propláchněte vodou. Zopakujte podle potřeby. Pro větší účinek použijte kondicionér na vlasy.

Mýdla na tělo i vlasy z Mýdlárny Levandulový dům jsou výráběna ručně, a to pouze z čistých přírodních surovin. Najdete v nich třeba bambucké máslo, arganový olej, voňavé bylinky a koření.

Výrobce: Ing. Dita Hofrichterová, Hlavní 1976 , 500 08 , Hradec Králové, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: pevná

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

České mýdlárny, kde to voní po bylinkách

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Kateřina 19. 10. 2018 14:45

Pro mě tuhé šampony nejsou. Experimentovala jsem s různými, zkoušela jsem i no poo metodu, ale na vlasech mi to vždy udělá neplechu. Každopádně věřím, že pro mnoho lidí bude perfektní. Chce to jen vyzkoušet:) Ale já zůstanu zatím u přírodního tekutého šamponu.

Příjemná vůně, vlasy jsou lesklé / Michaela 27. 2. 2018 15:21

Poslední půl rok jsem zkoušela hardcore no-poo - takže jen voda, maximálně jednou měsíčně žitná mouka. Jenže to nelze, pokud máte přirozeně suché vlasy a chodíte plavat do chlorované vody, kde vlasy trpí a nestačí jejich přirozené oleje a tudíž je opravdu třeba jim poskytnout olejový zábal, který ale při no-poo úplně nepustí. Zkusila jsem tedy tento tuhý šampón (používám přibližně jednou týdně) a musím říct, že příjemně voní, vlasy se po něm lesknou, zbytečně je nevysušuje a není třeba používat kondicionér. Momentálně používám kombinaci tento šampón + heřmánkový oplach + bio arganový olej na konečky a vlasy jsem léta neměla v lepším stavu. Šampón tedy rozhodně doporučuji. Navíc je vynikající na cesty, stačí dát do krabičky a nemusíte se bát, že se někde něco vysype nebo vyteče.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: pevná

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?