Nobilis Tilia Tužící sprej na vlasy 200 ml

Nobilis Tilia Tužící sprej na vlasy 200 ml

Nobilis Tilia Tužící sprej na vlasy 200 ml

(2 hodn.)
Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK
Certifikát CPK
282
270
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Praha, Palác Lucerna > 5 ks / Praha, Karlín > 3 ks / Praha, OC DBK > 2 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 1 ks

Tužící sprej pečuje o suché poškozené vlasy díky obsahu výtažků z myrhy a piva. Sprej obsahuje množství regeneračních látek, které pečují o vlasy i o samotnou vlasovou pokožku.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Tužící sprej Nobilis Tilia pečuje o suché poškozené vlasy díky obsahu výtažků z myrhy a piva. Sprej obsahuje množství regeneračních látek, které pečují nejenom o vlasy, ale i o samotnou vlasovou pokožku, podporují zdravý růst nových vlasů a zároveň obnovují strukturu těch stávajících.

Tužící sprej nejenom že dodává vlasům požadovaný tvar, ale také o ně pečuje díky obsahu výtažků z myrhy. Ta má skvělé antibakteriální účinky, vlasy posiluje a chrání před poškozením. V kombinaci s výtažky z piva, bohatými na množství vitaminů a dalších živin, eliminuje lámání a třepení vlasů, naopak je zpevňuje a podporuje zdravý růst. Při pravidelné aplikaci jsou vlasy posíleny, jsou odolnější vůči poškození horkým vzduchem i barvením a zároveň získávají zdravý lesk a pěstěný vzhled.

Pro dokonalou úpravu vlasů

Tužící sprej na vlasy s myrhou a pivem Nobilis Tilia je produktem mnoha tváří. Nejen, že dokáže skvěle a na dlouhou dobu zafixovat váš účes, ale zároveň o vlasy šetrně pečuje díky přírodním výtažkům. Díky praktické formě lehkého spreje je použití tohoto tužidla více než snadné, aplikace je rovnoměrná a vlasy nejsou zatížené či nepříjemně slepené.

Péče i fixace

Pečující sprej s tužícími vlastnostmi navíc vlasy nezatěžuje chemickými ingrediencemi, naopak vlasům dodává péči a potřebné živiny. Jeho použití je rychlé a může se pochlubit středně silnou fixací. V mžiku tak vytvoříte váš oblíbený účes, který díky tomuto tužícímu spreji zůstane přirozeně zafixovaný po celý den. Sprej je vhodný pro ženy i muže.

Pro silné a lesklé vlasy

Tužící sprej obsahuje výtažek z myrhy, který vlasy posiluje a činí je odolnějšími proti vnějším vlivům i tepelné úpravě. Výtažek z piva pak pomáhá vyhladit vlasové vlákno, a tím obnovuje zdravý lesk vlasů a zároveň podporuje jejich pružnost. Pivo spolu s myrhou rovněž omezuje třepení a lámání vlasů a dodává vlasům zářivý a pěstěný vzhled.

Použití: Potřebné množství spreje aplikujte rovnoměrně do délek vlasů. Vlasy poté upravte podle zvyku.

Tip: Tužící sprej můžete použít jako regenerační kúru či jako náhradu středně tužícího laku na vlasy.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

Aromaterapie pro těhotné

Éterický olej myrha

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Pavla 20. 5. 2023 18:50

Příšerně lepí, nelze prakticky použít

Nevyhovuje / Eva 19. 2. 2024 15:27

Osobně mi na tomto spreji nejvíc vadí jeho "vůně", kdy se nemůžu ubránit dojmu, že to smrdí jako zatuchlý hadr na podlahu. Škoda, kvůli tomu už ho znovu nepořídím....

Tužící sprej / Aneta 5. 2. 2018 17:25

Jak zde psala Lůca, mám také jemné vlasy a tento sprej mi je okamžitě zmastil tak, že si vlasy můžu jít rovnou umýt :) Natužil velice dobře, ale vlasy jak kdyby polité olejem byly. Škoda.

Tužící sprej / Lůca 6. 11. 2014 20:33

Sprej tuží opravdu velmi dobře, ale na mé jemné vlasy není vůbec vhodný. Velmi rychle jsou umaštěné, zplihlé a nevypadají hezky.

/ Jana 13. 5. 2021 18:20

Můj jednoznačný favorit při fixaci vlasů. Nekupuji si delší dobu už nic jiného. Jsem typ mastných vlasů. Že by se mi vlasy více mastily rozhodně nemohu říct. Naopak bych řekla, že mi je trošku vysušuje, což mi naopak vyhovuje. Když si tím vlasy nastříkám, tak ty vlasy jakoby zhutní a opravdu drží tu formu a tvar.

Neodporúčam / Romana 10. 10. 2018 20:45

Na vlasoch nepôsobil vôbec normálne - za mňa nepoužiteľný. Vlasy mi ale nemastil ale ani problém s mastnými vlasmi nemám vôbec.

/ Veronika 15. 10. 2021 15:46

Vyhodila jsem , naprosto šílený produkt, vlasy jen slepí, nic víc.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?