Annemarie Börlind Tužka na obočí Blonde 1 g

Annemarie Börlind Tužka na obočí Blonde 1 g

Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Světlounce hnědobéžová tužka vám pomůže zvýraznit a vytvarovat obočí. Tento odstín se hodí především pro blondýnky. Součástí balení je i praktický kartáček.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Tužka na obočí Annemarie Börlind ve světlounkém hnědobéžovém odstínu Blonde je přímo dělaná na míru všem blondýnkám se světlým obočím. Není příliš tvrdá, takže nepodráždí pokožku, a snadno s ní docílíte dokonale upraveného a zvýrazněného obočí. Na jejím druhém konci najdete praktický kartáček, se kterým obočí snadno učešete a zkrotíte do požadovaného tvaru.

Tužka obsahuje syté přírodní pigmenty, se kterými hravě vyplníte obočí, aniž by výsledek vypadal nepřirozeně. Výborně se hodí pro každodenní použití. Lehce se nanáší a přilne k pokožce, a to díky karnaubskému a kandelilovému vosku, které zároveň zajistí dlouhodobou výdrž líčení. Obsažené přírodní oleje z mokřadky, manga či makadamie vyživují a zvláčňují pokožku pod obočím a během dne ji chrání před vysoušením či šupinatěním.

Použití: Pomocí kartáčku obočí upravte a sčešte do požadovaného tvaru a poté ho tužkou zvýrazněte.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Barva: béžová, hnědá

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu2

Jak stárne Berlíňanka

Rychlé líčení do pěti minut

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?