puroBIO cosmetics Tužka na oči 01 Black 1,3 g

puroBIO cosmetics Tužka na oči 01 Black 1,3 g

(3 hodn.)
Certifikáty: NATRUE, CCPB
Certifikát NATRUE
Balení:
181
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, Bílá Labuť > 3 ks / Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Karlín > 2 ks / Praha, Palác Lucerna > 1 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 1 ks

S tužkou v nesmrtelném matném černém odstínu hravě vytvoříte tenké i výraznější oční linky. Složení je plné přírodních olejů a vosků, a díky tomu pokožku víčka ochrání před vysušením.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení3
Položit dotaz
Popis produktu

Tužka na oči puroBIO v klasickém černém odstínu 01 Black je sázkou na jistotu. Snadno s ní vytvoříte klasické matně černé linky, které podrtrhnou přirozenou krásu vašich očí. Černý odstín je velmi univerzální, a hodí se tak ke každé barvě očí i pro jakoukoliv příležitost. Tužka je navíc obohacena o karnaubský vosk, rostlinné oleje či vitamin E. Je vhodná pro ciltivé oči i nositelky kontaktních čoček.

Černá kajalová tužka obsahuje kromě kvalitních přírodních pigmentů také řadu rostlinných olejů či karnaubský vosk, díky kterému tužka hladce klouže po očním víčku, a líčení tak zabere jen pár okamžiků. Mandlový a sezamový olej ve spojení s antioxidančími účinky tokoferolu pečují o jemnou pokožku očních víček, zvláčňují ji za braňují jejímu vysoušení, díky čemuž vytvořené linky déle vydrží.

Použití: Nakreslete tužkou linku podél řas. Tužku veďte co nejblíže k řasám, dosáhnete tak efektu plných a hustých řas. Pokud linku rozetřete štětcem na rozmazávání kontur, docílíte jemnějšího, tzv. kouřového vzhledu. Pro uhrančivý pohled orámujte tužkou celé oko.

Italská značka puroBIO Cosmetics nabízí široké spektrum přírodní dekorativní a pleťové kosmetiky. Složení obsahuje mimořádně kvalitní BIO oleje, másla, extrakty a minerální pigmenty. Kosmetické produkty nesou certifikaci Vegan OK, CCPB a NICKEL TESTED.

Barva: černá

Výrobce: PuroBIO Cosmetics, Via le Lamie, 42/a , 70015, Noci – Ba, Itálie

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Hana 11. 10. 2020 10:30

Tohle je nejlepší černá tužka, co jsem kdy měla. Mám citlivé oči, navíc jsem alergik, takže často mi oči slzí. Takhle tužka mě nijak nedráždí, nerozmazává se, krásně se s ní maluje a oči nevysušuje. Barva je sytá.

Doporučuji / Monika 17. 2. 2022 22:48

Skvělá tužka, jsem velmi spokojena. Hezká černá barva, dobře se aplikuje, nijak výrazně se nerozmazává, moje citlivé oči na ni nijak negativně nereagují. Jsem ráda, že jsem ji zakoupila a příště kupuji znovu tuto.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?