Lily Lolo Mineral Cosmetics Tužka na oči hnědá 1,14 g

Lily Lolo Mineral Cosmetics Tužka na oči hnědá 1,14 g

Lily Lolo Mineral Cosmetics Tužka na oči hnědá 1,14 g

(2 hodn.)
Zboží je trvale vyřazeno.

Hnědá konturovací tužka na oči s přírodním a pečujícím složením dodá přirozené zvýraznění. Dokonale podtrhne barvu a tvar vašich očí, vydrží celý den a díky krémové konzistenci se velice snadno nanáší.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Lily Lolo Tužka na oči hnědá v univerzálním neutrálním odstínu lichotí všem barvám očí, ale obzvláště krásně vypadá na očích modrých. Mléčně čokoládová barva podtrhne blankytně modré tóny duhovky a dodá tak vašemu pohledu dechberoucí hloubku. Můžete ji využít pro každodenní nalíčení na den i večer a je vhodná na jakoukoliv příležitost či roční období. Díky přirozenému zvýraznění se stane všestranným a nepostradatelným pomocníkem ve vaší kosmetické taštičce. Hnědá barva je také vhodná pro blondýnky a ženy se svetlými vlasy, pro které by byla černá tužka příliš dramatická.

Lily Lolo je značka minerální dekorativní kosmetiky z Velké Británie, kterou její pověst předchází. Vysoce kvalitní složení dodává této tužce na oči precizní celodenní výdrž bez rozmazávání či opadávání pod oči. Nemusíte se bát použít ji i pro zvláštní příležitosti. Přírodní složení s pečujícími ingrediencemi a rostlinnými oleji nedráždí a nevysušuje oční okolí. Kůže kolem oka je velice tenká a náchylná k začervenání a vzniku vrásek, proto jsou pro tuto oblast obzvláště vhodné přírodní produkty. Tužka se snadno aplikuje díky krémové konzistenci a zaručí vám perfektní nalíčení bez kompromisů. 

Použití: Nakreslete tužkou linku podél řas. Tužku veďte co nejblíže k řasám, dosáhnete tak efektu plných a hustých řas. Pokud linku rozetřete štětcem na rozmazávání kontur, docílíte jemnějšího, tzv. kouřového vzhledu. Pro uhrančivý pohled orámujte tužkou celé oko.

Tip: Pokud se vám zdá tužka příliš tvrdá, krátce ji rozehřejte mezi konečky prstů. Pro snadnější ořezávání můžete vložit předem na několik minut do ledničky.

Minerální dekorativní kosmetika Lily Lolo je uznávanou značkou s mnoha oceněními. Stala se doslova kultovní záležitostí, a to především díky svému čistě přírodnímu složení, které nijak nedráždí pleť a má antibakteriální účinky.

Barva: hnědá

Výrobce: UNIT 3/4 Priory Tec Park , Saxon Way , HU13 9PB , Hessle East Yorkshire , Velká Británie

Podrobné složení produktu

Konzistence: pevná

Obal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

28 důvodů, proč si koupit přírodní dekorativku

Krásné oči s přírodním make-upem

Minerální dekorativka Lily Lolo: Dokonalý make-up i pro tu nejcitlivější pleť

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Úžasná tužka na oči / Michaela 8. 1. 2018 17:21

Tahle tužka na oči od Lily Lolo je naprosto perfektní! I přes to, že mám citlivé oči, tak tahle je nedráždí... Skvěle se s ní pracuje, má super konzistenci a na očí vydrží několik hodin. Velmi doporučuji!

tužka / Simona 13. 5. 2016 14:38

Úžasná tužka, krásně se s ní maluje, vypadá přirozeně, nedráždí oči. Při každodenním používání mi vydržela půl roku!

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: pevná

Obal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?