Argital Ústní voda se zeleným jílem 20 ml

Argital Ústní voda se zeleným jílem 20 ml

Značka: Argital
Certifikáty: BDIH, ICEA
Certifikát BDIH
Zboží je trvale vyřazeno.

Ústní voda se zeleným jílem pečuje o zdraví ústní dutiny a účinně pomáhá předcházet zánětům. Výtažky z ananasu, koloidního stříbra a bylinek osvěžují dech a chrání před vznikem zubního kazu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Ústní voda Argital se zeleným jílem pečuje o zdraví ústní dutiny a účinně pomáhá přecházet zánětům v ústech. Díky obsahu antibakteriálního stříbra, výtažků z ananasu a zelenému jílu posiluje zubní sklovinu i dásně a chrání chrup před obnažováním krčků. Jíl navíc urychluje regeneraci drobných poranění v ústech, hojí afty i ranky po lékařských zákrocích.

Ústní voda působí preventivně proti vzniku zubního kazu a současně osvěžuje dech na dlouhou dobu. Složení vody je plné léčivých bylinek jako je šalvěj, máta, myrha a měsíček, které ústa chrání, hojí drobné ranky a dodávají příjemnou chuť a svěží dech. Bylinky navíc mají zklidňující účinky, posilují dásně a chrání je.

Voda vás spolehlivě ochrání před vznikem zubního kazu i usazováním plaku. Postará se o to kombinace zeleného jílu a koloidního stříbra, které ústa vydezinfikují a odstraní zbytky nečistot, se kterými si neporadil kartáček. Ústní voda Argital má vynikající posilující účinky na chrup i dásně a je díky tomu vhodná i pro zuby citlivé na chlad a teplo.

 

Komplexní péče

Ústní voda se zeleným jílem Argital poskytne komplexní péči vašim zubům a celé ústní dutině díky přírodním složkám ve vysoké kvalitě. Tato ústní voda výborně doplní vaši každodenní péči o dutinu ústní a efektivně brání proti množení nežádoucích bakterií. Díky tomu je nejen skvělou prevencí zubního kazu, ale chrání rovněž proti zánětům dásní a osvěží váš dech na celý den.

Nejen proti zubnímu kazu

Ústní voda obsahuje antibakteriální stříbro, které přirozenou formou působí proti množení škodlivých bakterií způsobujících zubní kaz. Spolu se zeleným jíle zároveň působí celkově protizánětlivě, a tak chrání proti zánětům v dutině ústní a pomáhá léčit záněty již vzniklé. Zelený jíl zároveň chrup a dásně posiluje, brání obnažování zubních krčků a chrání proti paradentóze.

Přírodní složení

Zelený jíl dokáže podporovat lokální prokrvení, čímž urychluje hojení drobných poranění či například aftů. Zároveň ústní dutinu jemně dezinfikuje. Bylinné výtažky ze šalvěje, máty a myrhy ústa chrání před vznikem zánětu a zároveň osvěžují váš dech jemnou bylinnou vůní, výtažek z měsíčku má pak zklidňující účinky. V této ústní vodě nenajdete žádné zbytečné chemické složky, pouze kvalitní přírodní ingredience, které udrží vaše zuby i celou ústní dutinu zdravé. 

Použití: Ústní vodou si kloktejte ráno i večer jako doplňkovou péči o ústní dutinu. Ústní vodu před použitím podle potřeby nařeďte, na 5 mililitrů koncentrátu přidejte 10-20 mililitrů čisté vody.

Italská značka Argital je dominantním výrobcem přírodní kosmetiky na bázi zeleného jílu. Produkty mají řadu certifikátů, jako BDIH, ICEA, Demeter LAV, které jsou zárukou vysoké kvality a maximálních účinků přírodních surovin.

Výrobce: ARGITAL, Via Della Tecnologia, 9 , 97015, Modica, Itálie

Podrobné složení produktu

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Fluor v zubních pastách: Nebezpečí??

Přírodní zubní pasty: otázky a odpovědi

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?