BiOOO Vánoční balíček Coslys Mandlové trio 1 ks

BiOOO Vánoční balíček Coslys Mandlové trio 1 ks

Značka: BiOOO
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Dárková sada přírodní kosmetiky s jemnou sprchovou péčí bez sulfátů pro citlivou a suchou pokožku.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Vánoční balíček Coslys Mandlové trio je dárková sada přírodní kosmetiky s mandlovou sprchovou péčí, která se díky své šetrnosti hodí pro citlivou a suchou pokožku se sklonem k podráždění. Sada obsahuje mandlový sprchový krém, tělový peeling a výživný tělový krém.

PRO KOHO SE SADA HODÍ

Tato dárková sada se hodí pro všechy dospělé, známé a babičky, které chcete obdarovat příjemnou kosmetikou, ale zároveň se nechcete při výběru nějak seknout. Mandlová řada má jemnou přirozenou vůni mandlí a navíc obsahuje šetrné složení bez sulfátů, které velmi vyhovuje suché pokožce a citlivým jedincům.

CO V SADĚ NAJDETE

Šetrný sprchový krém Coslys neobsahuje kromě sulfátů ani mýdlo anevysušuje pokožku. Díky tomu je ideální i pro ty nejcitlivější jedince a můžete ho bez obav používat každý den. Kromě šťávy z aloe vera obsahuje také olej a výtažek z mandlí, které mu dodávají zajímavou vůni.

Tělový peeling mandle Coslys představuje šetrný způsob exfoliace pokožky celého těla. Obsahuje drobné částečky cukru a rýžový prášek, které se postarají o odstranění odumřelých buněk pokožky a také o prokrvení pokožky.

Výživný tělový krém Coslys sladká mandle vás okouzlí svou vůní připomínající sladký marcipán. Je vhodný pro všechny typy pokožky, o které pečuje díky kombinaci organického mandlového oleje, bambuckého másla či bylinných výtažků. Krém pomůže v pokožce uzamknout potřebnou hydrataci, dodá jí množství vitaminů i dalších prospěšných látek, a navíc působí proti podráždění. Pokožka zůstane krásně hebká, vláčná a vyživená.

BALÍČEK JE CENOVĚ VÝHODNĚJŠÍ, NEŽ KDYBYSTE SI PRODUKTY KUPOVALI SAMOSTATNĚ.

Vánoční balíček Coslys Mandlové trio obsahuje produkty:

Coslys Tělový peeling mandle 150 g

Tělový peeling mandle 150 g

284 Kč

BiOOO je privátní značka naší společnosti BiOOO.cz. Všechny produkty, které máme nyní nově v nabídce prošly přísným schvalovacím procesem a nabízí to nejlepší z přírodní kosmetiky. 

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?