BiOOO Vánoční balíček Coslys Mandlové trio 1 ks

BiOOO Vánoční balíček Coslys Mandlové trio 1 ks

Značka: BiOOO
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Dárková sada přírodní kosmetiky s jemnou sprchovou péčí bez sulfátů pro citlivou a suchou pokožku.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Vánoční balíček Coslys Mandlové trio je dárková sada přírodní kosmetiky s mandlovou sprchovou péčí, která se díky své šetrnosti hodí pro citlivou a suchou pokožku se sklonem k podráždění. Sada obsahuje mandlový sprchový krém, tělový peeling a výživný tělový krém.

PRO KOHO SE SADA HODÍ

Tato dárková sada se hodí pro všechy dospělé, známé a babičky, které chcete obdarovat příjemnou kosmetikou, ale zároveň se nechcete při výběru nějak seknout. Mandlová řada má jemnou přirozenou vůni mandlí a navíc obsahuje šetrné složení bez sulfátů, které velmi vyhovuje suché pokožce a citlivým jedincům.

CO V SADĚ NAJDETE

Šetrný sprchový krém Coslys neobsahuje kromě sulfátů ani mýdlo anevysušuje pokožku. Díky tomu je ideální i pro ty nejcitlivější jedince a můžete ho bez obav používat každý den. Kromě šťávy z aloe vera obsahuje také olej a výtažek z mandlí, které mu dodávají zajímavou vůni.

Tělový peeling mandle Coslys představuje šetrný způsob exfoliace pokožky celého těla. Obsahuje drobné částečky cukru a rýžový prášek, které se postarají o odstranění odumřelých buněk pokožky a také o prokrvení pokožky.

Výživný tělový krém Coslys sladká mandle vás okouzlí svou vůní připomínající sladký marcipán. Je vhodný pro všechny typy pokožky, o které pečuje díky kombinaci organického mandlového oleje, bambuckého másla či bylinných výtažků. Krém pomůže v pokožce uzamknout potřebnou hydrataci, dodá jí množství vitaminů i dalších prospěšných látek, a navíc působí proti podráždění. Pokožka zůstane krásně hebká, vláčná a vyživená.

BALÍČEK JE CENOVĚ VÝHODNĚJŠÍ, NEŽ KDYBYSTE SI PRODUKTY KUPOVALI SAMOSTATNĚ.

Vánoční balíček Coslys Mandlové trio obsahuje produkty:

Coslys Sprchový krém bez sulfátů mandle 380 ml

Sprchový krém bez sulfátů mandle 380 ml

208 Kč
Coslys Výživný tělový krém sladká mandle 200 ml

Výživný tělový krém sladká mandle 200 ml

315 Kč

BiOOO je privátní značka naší společnosti BiOOO.cz. Všechny produkty, které máme nyní nově v nabídce prošly přísným schvalovacím procesem a nabízí to nejlepší z přírodní kosmetiky. 

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?