English Tea Shop Vánoční sada Viktoriánský styl II 2013

English Tea Shop Vánoční sada Viktoriánský styl II 2013

Zboží je trvale vyřazeno.

Vánoční čajová kolekce zabalená do krásného dárkového balení obsahuje mix černých, zelených a bílých čajů s bylinami, ovocem a kořením. V balení naleznete 4 různé příchutě čajů. Každá z příchutí je v kolekci zastoupena 18 čajovými pytlíky.  Breakfast Special je pravý černý cejlonský čaj. Směs Sleight Ride obsahuje zelený čaj, skořici, zázvor, kardamom, muškátový oříšek, hřebíček, pepř, aroma pap

Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Vánoční čajová kolekce zabalená do krásného dárkového balení obsahuje mix černých, zelených a bílých čajů s bylinami, ovocem a kořením. V balení naleznete 4 různé příchutě čajů. Každá z příchutí je v kolekci zastoupena 18 čajovými pytlíky. 

Breakfast Special je pravý černý cejlonský čaj. Směs Sleight Ride obsahuje zelený čaj, skořici, zázvor, kardamom, muškátový oříšek, hřebíček, pepř, aroma papáji a pomeranče. Ginger Bred Man obsahuje černý čaj, pražený ječmen, skořici, zázvor, jablko, zázvorové, skořicové a limetové aroma. V příchuti Candy Cane naleznete zelený čaj, mátu, pomerančovou kůru, skořici, praženou cikorku, list jahodníku, vanilku, mátové, kokosové a vanilkové aroma.

Značka English Tea Shop podporuje bio farmaření a fair trade produkci v 25 zemích světa. Svou výrobou se řadí do kategorie „bezuhlíková“. Veškerý obalový materiál je biologicky odbouratelný a recyklovatelný.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: The English Tea Shop Ltd, Goswell Road , 137-149, Londýn, Velká Británie

Z blogu3

Čajový miniprůvodce

Přeneste se na chvíli do Anglie s English Tea Shop

Tipy na dárky na poslední chvíli

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?