Vatové tyčinky do uší Isabelle Natural 200 ks

Vatové tyčinky do uší Isabelle Natural 200 ks

Značka: ostatní
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Vatové tyčinky Isabelle Natural jsou šetrné k životnímu prostředí, vyrobené z čisté bavlny a papíru. Při výrobě nebyla bavlna bělena, nebyl použit chlór ani další chemické látky. Tip: Vatové tyčinky využijete nejen do uší. Použijte je pro korekci makeupu a pro upravení rozmazané linky, stačí jen tyčinky namočit do micelární nebo odličovací vody. Tyčinku z vaty můžete dokonce využít i pro samotné

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Vatové tyčinky Isabelle Natural jsou šetrné k životnímu prostředí, vyrobené z čisté bavlny a papíru. Při výrobě nebyla bavlna bělena, nebyl použit chlór ani další chemické látky.

Tip: Vatové tyčinky využijete nejen do uší. Použijte je pro korekci makeupu a pro upravení rozmazané linky, stačí jen tyčinky namočit do micelární nebo odličovací vody. Tyčinku z vaty můžete dokonce využít i pro samotné líčení, oční linky s ní můžete rozmáznout a dosáhnete tak kouřového vzhledu. Nebo s tyčinkou nouzově naneste rtěnku. Vatové tyčinky určitě nejsou jenom do uší.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?