POETIKO Večerní maska pro všechny typy pleti se šípkovým olejem, arnikou a plicníkem, Exspirace 10/2022, Otevřeno 30 ml

POETIKO Večerní maska pro všechny typy pleti se šípkovým olejem, arnikou a plicníkem, Exspirace 10/2022, Otevřeno 30 ml

POETIKO Večerní maska pro všechny typy pleti se šípkovým olejem, arnikou a plicníkem, Exspirace 10/2022, Otevřeno 30 ml

Značka: POETIKO
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Pleťová maska představuje hloubkovou večerní péči, která vaši pleť zjemní, vyhladí a vyživí. Je vhodná pro všechny typy pleti, obzvlášť pro suchou, unavenou a zralou. 

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Večerní maska od značky POETIKO je určený všem typům pleti, obzvlášť si na ní smlsne pleť suchá, unavená a zralá. Tato maska představuje hloubkovou večerní péči, která vaši pleť zjemní, vyhladí a vyživí. Produkci kolagenu a důkladnou regeneraci podpoří aktivní komplex liftonin, který se společně s růžovou květovou vodou navíc postará o to, že se každé ráno budete těšit na první pohled do zrcadla.

Hlavní ingredience:

Šípkový olej
Šípkový olej je vyhlášený pro své hojivé a regenerační účinky. Svými vlastnostmi patří mezi nejúčinnější oleje – jemně pečuje o drobné ranky i pigmentové skvrny.

Arnika
Arnika díky svým dezinfekčním vlastnostem se výborně postará nejen o aknózní pleť, ale i ekzémy a další kožní problémy. Preventivně působí proti drobným žilkám v obličeji i křečovým žilám. Skvěle se osvědčila také v boji proti nejrůznějším otokům, včetně váčků a tmavých kruhů pod očima.

Plicník
Plicník působí blahodárně na drobné ranky a na ekzémy. Navíc je vynikajícím zdrojem antioxidantů. Ty pleť činí odolnější a bojují proti známkám stárnutí.

Použití: Nejprve pleť důkladně odlíčíme, omyjeme a poté naneseme dostatečně silnou vrstvu masky. Jemným poklepáváním prstů podpoříme vstřebávání aktivních látek. Osvědčilo se nám nechat ji působit přibližně deset minut. Suché, zralé nebo unavené pleti s oblibou dopřáváme péči po celou noc a masku smýváme až ráno.

Večerní maska pro všechny typy pleti se šípkovým olejem, arnikou a plicníkem, Exspirace 10/2022, Otevřeno obsahuje produkty:

POETIKO Tajemství zářivé pleti 1 ks

Tajemství zářivé pleti 1 ks

1565 Kč

Československá značka Poetiko, neboli PO-ETI-KO, byla založena 4 ženami, kamarádkami, které spojuje stejná vášeň - hravý a zdravý přístup k životu. Značka Poetiku propojuje dva světy, a to vědu a přírodu. Dbá na výběru prvotřídních surovin, inspirují se tradiční bylinkářskou kulturou a doplňují jí o biotechnologické poznatky, které zabezpečují dlouhodobé výsledky. 

Ostatní kategorie: Pleťové masky

Typ pleti: všechny typy pleti

Výrobce: NATURLAB.ORGANIC s.r.o., U Národní galerie 470 , 156 00, Praha 5, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?