David Zmrzlý Veganská kuchařka, David Zmrzlý 151 stran

David Zmrzlý Veganská kuchařka, David Zmrzlý 151 stran

Značka: David Zmrzlý
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Vyzkoušejte recepty na pestrá veganská jídla, která jsou zároveň výživná. U každého z receptů navíc najdete doplnění, jestli jsou bez lepku, bez sóji apod.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Veganská kuchařka od Davida Zmrzlého je plná pestrých barevných jídel, na kterých se pochutnají i masožravci. Recepty jsou sestaveny odborníky na veganskou stravu, takže jsou nejen chutné, ale také výživné. Nemusíte se bát, že byste kvůli vaření museli shánět exotické suroviny, jejichž název ani nedokážete přečíst. Všechny pokrmy jsou připraveny potravin, která koupíte i v běžných obchodech, případně u farmářů.

Na 152 stránkách najdete recepty na báječné snídaně, výživné obědy i chutné večeře, které jsou zdravé a vyvážené. Nechybí však ni veganské dezerty nebo třeba sendviče vhodné na cesty. U každého z receptů najdete šikovnou ikonku, podle níž poznáte pokrmy bez lepku, bez sóji, raw apod. V závěru kuchařky najdete také praktický slovníček, jenž vám pomůže se zorientovat v názvech klasických i neobvyklých ingrediencí. Autor David Zmrzlý je vlastníkem bistra Puro, takže všechny recepty jsou ověřené praxí.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?