Nobilis Tilia Vetyver 10 ml

Nobilis Tilia Vetyver 10 ml

Nobilis Tilia Vetyver 10 ml

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Éterický olej s posilujícím vlivem na trávicí systém podporuje jeho správnou funkci a ulevuje od chronických bolestí. Pomáhá při depresích, úzkostech a v období zvýšeného stresu.

Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Nobilis Tilia Vetyver je čistý éterický olej bez přidaných syntetických ingrediencí s komplexním vlivem na psychickou i fyzickou stránku lidského organismu. Jeho sladká zemitá vůně s dřevitými tóny probudí vaše smysly a je ideálním společníkem pro chvíle vaší relaxace.

Éterický olej vetyver má příznivý vliv na správnou funkci trávicího systému, podporuje zažívání, funkci žaludku a střev a také vylučování trávicích enzymů. Díky tomu pomáhá při nadýmání, pálení žáhy či plynatosti. Ulevuje od funkčních bolestí břicha a harmonizuje trávení.

Vetyver působí také na psychiku, jeho účinky oceníte zejména při depresích, úzkostech, trémě a nadměrném duševním vypětí. Použití tohoto oleje je vhodné také v obdobích zvýšeného stresu. Vetyver zároveň ulevuje od dlouhodobých bolestí svalstva a kloubů.

Harmonická atmosféra

Vůně éterického oleje Vetyver je velice unikátní a jistě vás příjemně překvapí. V několika málo okamžicích nádherně provoní váš domov a dodá mu jedinečnou atmosféru. Osvěžující aroma s mechovými a kouřovými tóny promění váš domov v útulné místo jako stvořené k odpočinku. Pomůže vám nabrat potřebné síly a dodává energii. 

Uvolnění a relaxace

Vůně vetyveru má příznivý vliv na psychickou stránku organismu. Pomůže vám zastavit se v hektickém dni, zapomenout na drobné běžné starosti a obnovit síly. Vetyver dodává životní energii a má příznivý vliv při poruchách spánku či koncentrace. Pomáhá bojovat proti únavě a je výborným životabudičem. Jeho vůně jistě vzpruží ty, kdo duševně pracují či jsou často vystavováni stresu. 

Podpora trávení

Vetyver okamžitě zklidňuje rozbouřenou mysl a pomůže vám srovnat si myšlenky. Zároveň má také afrodiziakální účinky a dodává energii. Má vliv na správnou funkci trávicího systému a podporuje chuť k jídlu. Působí proti bolestem pohybového aparátu, zejména pak namáhaného svalstva a kloubů a je účinný při revmatizmu, je proto vhodnou součástí masážních olejů. 

Kouzlo aromaterapie

Čisté éterické oleje Nobilis Tilia mají komplexní účinky, a to jak na vaše tělo, tak mysl. Díky aromaterapii můžete ovlivnit celou řadu pochodů ve vašem těle a uplatní se i jako esence první pomoci. Esenciální oleje Nobilis Tilia se vyznačují vysokou kvalitou a jejich použití je opravdu široké. Můžete si je vychutnat jak v aromalampě či k inhalaci, tak jako součást kosmetiky pro posílení jejích účinků. 

Použití: Pár kapek oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru.

Tip: Pár kapek éterického oleje můžete přidat do čistého rostlinného oleje či krému, a vytvořit si tak vlastní jedinečnou vůni.

Upozornění: Éterický olej neaplikujte na pokožku nezředěný.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Aromaterapeutické účinky: afrodiziakum, posílení srdeční činnosti, problematická pleť a akné, revmatismus a artritida, svalové napětí a křeče

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Z blogu6

Aromaterapie pro těhotné

Esenciální oleje v péči o pleť

Éterické oleje při nachlazení

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Nobilis Tilia: Jak to voní v Krásné Lípě

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?