CdVet Vitální střevo v prášku, očista střev pro zvířata 40 g

CdVet Vitální střevo v prášku, očista střev pro zvířata 40 g

Značka: CdVet
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

cdVet Darm Vital (Vitální střevo v prášku) je přírodní práškový doplněk výživy pro kočky a citlivé psy, který ozdravením střevní mikroflóry podporuje lepší příjem živin při trávicích problémech (střevní vitalita). Poruchy trávení, zvracení, průjmy a ostatní střevní potíže jsou zpravidla následkem nesprávné přírodě vzdálené výživy (umělé vitamíny, ochucovadla, barviva, konzervační látky apod.), res

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
cdVet Darm Vital (Vitální střevo v prášku) je přírodní práškový doplněk výživy pro kočky a citlivé psy, který ozdravením střevní mikroflóry podporuje lepší příjem živin při trávicích problémech (střevní vitalita). Poruchy trávení, zvracení, průjmy a ostatní střevní potíže jsou zpravidla následkem nesprávné přírodě vzdálené výživy (umělé vitamíny, ochucovadla, barviva, konzervační látky apod.), respektive následek nerovnováhy střevní mikroflóry (hnilobné bakterie a plísně). cdVet Darm Vital dodá střevům čistící byliny a ovocné extrakty, které donutí škodlivé bakterie střevo opustit a tím současně zlepší klima pro osídlení dobrých bakterií. Vzorem jsou divoce žijící zvířata, která vědí, že s pomocí určitých bylin lze docílit obrazné „vymetení“ střevních stěn. Tuto možnost dnešní doma žijící zvířata již nemají. cdVet Darm Vital doplňuje výživu na zcela přírodní bázi a tím vyrovnává deficity způsobené nezdravou výživou (přírodě vzdálená krmiva).

certifikáty:
vhodné pro: zvířata
konzistence: prášková
barva: hnědá
balení: plastový obal s odměrným kalíškem

dávkování: Denně přidáváme do krmiva jednu až dvě zarovnané odměrky na 5 kg hmotnosti zvířete. Jedna zarovnaná odměrka odpovádá hmotnosti prášku cca 1 g (odměrka je uvnitř balení). Doba sanační kůry je 2 týdny.
složení: křemičitany, speciální pivovarské kvasnice, směs kůry stromů, extrakt z grapefruitových jader, vpravo orientovaná kyselina mléčná

země původu značky: Německo
charakteristika značky: Je alarmující skutečností, že naše zvířata stále častěji trpí na civilizační choroby (alergie, kožní problémy, rakovina). Přitom už mnozí víme, že veterinární medicína se svými prostředky (antibiotika, kortikoidy, cytostatika) stále častěji naráží na hranice svých možností. Významně přispět k upevnění zdraví lze jen návratem k přírodním produktům (výživa, doplňky) a k přirozené péči. Osvědčenou volbou jsou čistě přírodní produkty bez chemie a bez přidaných látek značky cdVet z přírodní lékárny pro zvířata. Přírodní produkty z nabídky "Přírodní lékárny pro psy a kočky" jsou dílem rodinného podniku cdVet Naturprodukte. Generacemi předávané zkušenosti z ošetřování a chovu zvířat spojené se znalostí mnoha domácích bylinkových receptů byly základem pro produktový koncept. Cílem společnosti je v zájmových chovech psů a koček používáním přírodních produktů namísto syntetických postupně snižovat používání antibiotik, kortikoidů, chemických antiparazitik a jiných syntetických (nepřírodních) medikamentů.

kontakt na výrobce:
cdVet Naturprodukte GmbH
Industriestraße 11-13
49584 Fürstenau
Germany
www.cdvet.eu

cdVet je osvědčenou volbou čistých přírodních produktů bez chemie a přídatných látek pro zvířata a lidi.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Zvířata: hlodavci, kočky, psi

Výrobce: cdVet Naturprodukte GmbH, Industriestraße 11-13 , 49584 , Fürstenau, Německo

Z blogu1

Hýčkejte své miláčky přírodně

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?