Annemarie Börlind Vitamínový koktejl s pomerančovými květy 50 ml

Annemarie Börlind Vitamínový koktejl s pomerančovými květy 50 ml

(1 hodn.)
Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Dvoufázové sérum s lehoučkou konzistencí a příjemnou vůní dodává pleti dávku vitaminů a dalších prospěšných látek, díky čemuž ji zanechává vyživenou a rozjasněnou.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Vitamínový koktejl s pomerančovými květy Annemarie Börlind nabízí vzpruhu pro suchou či normální pleť, která je unavená a potřebuje dodat hydrataci. Hodí se také pro intenzivní péči o pleť namáhanou slunečním zářením, klimatizací v kanceláři a podobně. Vitamínový koktejl obsahuje například olej z mrkve a výtažek ze sicilského pomeranče, které vaši pleť nabijí novou energií a osvěží smysly příjemnou ovocnou vůní.

Dvoufázové sérum s velmi lehkou texturou obsahuje velké množství vitaminů, které pleť vyživují a jsou důležité pro její krásu. Zejména vitamin C, který např. zmírňuje produkci melaninu, čímž napomáhá v boji proti hyperpigmentaci. Navíc vyrovnává přirozený tón pleti a podporuje produkci kolagenu v pokožce. Díky mrkvovému či jojobovému oleji sérum pleť příjemně zvláční a dodá jí svěží vzhled. Zároveň jí poskytne potřebnou hydrataci, a ochrání ji tak před vysušováním, a účinné látky z heřmánku zklidní případné podráždění. Kyselina mléčná se zase postará o rozjasnění pleti a sjednocení jejího tónu. 

Použití: Před použitím dobře protřepejte, aby se obě fáze spojily. Malé množství výrobku pak nanášejte ráno a večer na očištěnou pleť.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Typ pleti: normální pleť, suchá pleť

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu2

Jak ovlivňují vitaminy naše vlasy a pleť

Jak stárne Berlíňanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?