Logona Vlasové sérum, Age Energy 75 ml

Logona Vlasové sérum, Age Energy 75 ml

Logona Vlasové sérum, Age Energy 75 ml

(2 hodn.)
Značka: Logona
Certifikáty: BDIH, NATRUE, ECO CONTROL
Certifikát BDIHCertifikát NATRUECertifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Regenerační vlasová kúra s kofeinem je speciálně navržena pro potřeby jemných vlasů. Složení s granátovým jablkem a rostlinnými oleji dodává vlasům pružnost, pevnost a obnovuje lesk.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Regenerační vlasová kúra Logona s kofeinem byla speciálně navržena pro potřeby jemných a ochablých vlasů. Jedinečné složení s bio kofeinem, argininem, extraktem z granátového jablka a cennými rostlinnými oleji dodává vlasům pružnost, pevnost, obnovuje lesk a optimalizuje jejich přirozenou strukturu. Arginin obnovuje pevnost vlasů a posiluje je, zatímco kofein působí jako prevence proti padání vlasů.

Kúra je bohatá na šťávu z Aloe vera, která uzamyká ve vlasech tolik potřebnou hydrataci a zajistí vlasům dokonalou hebkost a pružnost. Kromě toho regenerační kúra obsahuje extrakt z granátového jablka bohatého na přirozeně se vyskytující ovocné kyseliny, které podporují uzavření kutikuly vlasu, čímž zvýrazní jejich lesk. Granátové jablko díky vysokému obsahu minerálů a stopových prvků dodá vlasům i vlasové pokožce vitalitu a energii. Tyto účinky ještě posiluje extrakt z kustovnice čínské a bambusu v kombinaci s rostlinnými oleji ze šípku, hroznových jadérek a lopuchu.

Regenerační kúra je obohacena o bambucké máslo, které je doslova koktejlem antioxidantů, vitaminů a minerálů, ale také prospěšných mastných kyselin a fytosterolů. Díky svému složení vlasy dokonale vyživuje a vytváří na povrchu lehký ochranný film, který pomáhá bojovat proti roztřepeným konečkům, a zároveň předchází jejich dalšímu třepení.

Použití: Malé množství kúry vetřete do umytých, ručníkem vysušených vlasů, a upravte jako obvykle. Neoplachujte.

Kosmetika Logona je kompletně vyvíjena i vyráběna v Německu. Většina z jejích prostředků je vhodná pro vegany. Všechny použité suroviny jsou certifikovány na vysokou kvalitu, ať už se jedná o bio složky nebo o recyklované a recyklovatelné obaly. 

Produktové řady: Logona Age Energy

Typy vlasů: jemné vlasy, poškozené vlasy, suché vlasy, vypadávající vlasy

Výrobce: Logona Naturkosmetik und Heilmittel Hans Hansel GmbH, Zur Kräuterwiese , D-31020, Salzhemmendorf, Německo

Z blogu2

Kofein a jeho místo v kosmetice

Proti padání vasů

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Logona Age Energy

Nenašli jste to pravé? Co tohle?