Lavera Vlasová kúra Colour & Shine, Hair Pro 125 ml

Lavera Vlasová kúra Colour & Shine, Hair Pro 125 ml

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Vlasová kúra Colour & Shine pro extra výživu barvených a melírovaných vlasů obnovuje roztřepený vlas. Po použití jsou vlasy lesklé a jemné díky avokádovému oleji a výtažkům z brusinek.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Vlasová kúra Colour & Shine Lavera pro extra výživu barvených a melírovaných vlasů. Výtažek z brusinek eliminuje vymývání barvy a oživuje její lesk, zatímco olej z avokáda se postará o hydrataci a výživu vlasu. Po použití jsou vlasy lesklé a hedvábně jemné.

Extrakt z brusinek se stará o lesk a intenzivní barvu obarvených vlasů, současně v kombinaci s avokádovým olejem uzamyká ve vlasech hydrataci. Avokádový olej je vynikající na ošetření barvením vysušených a poškozených vlasů. Pomáhá napravovat jejich poškozenou strukturu a zacelovat roztřepené konečky. Působí také preventivně proti vypadávání vlasů a podporuje jejich růst.

Rostlinný keratin získaný z ředkviček a hrachu vlasy zpevňuje, posiluje, dodává jim vyšší lesk a nový život. Chrání vlasy také preventivně před poškozením při úpravě horkým vzduchem. Kúra usnadňuje rozčesávání vlasů a díky tomu, že je uhlazuje, pomáhá i předcházet jejich zacuchávání. 

Zářivě lesklé vlasy

Máte barvené vlasy, které časem ztrácejí lesk a vitalitu? Pak je Vlasová kúra Lavera Colour & Shine ideální volbou právě pro vás. Vlasová kúra poskytne vlasům "něco navíc", je maximálně koncentrovaná a obsahuje nejvíce účinných látek, jež hloubkově pečují o vaše vlasy. Na cestování je pak vhodné toto menší vzorkové balení. 

Pro barvené vlasy

Vlasová kúra Colour & Shine je vhodná zejména pro vlasy, které jsou barvené. Barvení vlasy namáhá, narušuje jejich strukturu a může způsobovat vysušování či dokonce lámání. Směs pečujících přírodních ingrediencí ale všem těmto procesům zabraňuje a naopak dodává vlasům své pěstící schopnosti. Vlasy tak budou opět revitalizované a zářivě lesklé.

Výživa a zpevnění

Vlasová kúra Lavera Colour & Shine dodá unaveným barveným vlasům vlnu nové energie a probudí je opět k životu. Bio avokádový olej má výjimečné vyživující účinky a je skvělou volbou na vlasy poničené, vysušené, namáhané či lámavé. Pomáhá obnovit přirozenou pružnost vlasů, obnovuje jejich sílu a zaceluje roztřepené konečky.

Intenzivní péče

Rostlinný keratin získaný z hrachu a ředkviček pak působí přímo ve struktuře vlasu, zpevňuje jej a vyhlazuje jeho povrch, díky čemuž zvýší lesk vlasů, a barva na nich tak lépe vynikne. Výtažek z brusinek pak dodává vlasům vitaminy a antioxidanty, pečuje o jejich kvalitu. Vlasová kúra Lavera neobsahuje syntetickou parfemaci či umělé konzervanty a dodá vašim vlasům zdravý svěží vzhled.

Použití: Naneste na umyté vlasy, nechte tři minuty působit a smyjte.

Tip: Pro dosažení nejlepších výsledků používejte v kombinaci s Colour & Shine Lavera šamponem a kondicionérem.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Hair Pro

Typy vlasů: barvené vlasy

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu2

Po létě svou pleť rozmazlete

Recenze: Vlasová kúra s avokádem Colour & Shine Lavera

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?