Lavera Vlasový gel stylingový, Hair 100 ml

Lavera Vlasový gel stylingový, Hair 100 ml

Značka: Lavera
Certifikáty: BDIH
Certifikát BDIH
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Přírodní gel na vlasy s mimořádně lehkou texturou dodá vašim vlasům extra silnou fixaci. Zároveň pečuje díky výtažku z bambusu, šťávě z Aloe vera a extraktu z chmelu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Lavera Vlasový gel Hair stylingový je skvělým prostředkem pro každodenní fixaci vašeho účesu a nabízí široký prostor pro vaše kreativní sebevyjádření. Vyznačuje se extra silnou fixací, která snadno odolává nepříznivým vnějším vlivům a vzdoruje působení počasí, jako je déšť či ostrý vítr. Je vhodný pro ženy i muže a lze s ním pracovat na krátkých či středně dlouhých vlasech. Můžete jej používat jak na mokré, tak suché vlasy.

Je velice lehký, nezatěžuje vlasy a nezpůsobuje jejich nadměrné plihnutí. Díky jeho jemné textuře vlasy neztrácejí objem a získávají jasně definovaný tvar. S tímto gelem na vlasy se mimořádně snadno a rychle pracuje, a vždy s ním dosáhnete perfektního výsledku. Příjemná citrusová unisex vůně provoní vaše vlasy na celý den.

Gel na vlasy je obohacen množstvím prospěšných přírodních ingrediencí, jako je výtažek z bambusu, který posiluje vlasové vlákno a dodává mu výrazný lesk. Bio šťáva z Aloe vera pak zklidňuje pokožku hlavy a poskytuje jí dlouhodobou hydrataci. Gel se z vlasů snadno vymývá a nezanechává lepivý film. Vaše vlasy budou nejen upravené, ale zároveň dlouhodobě opečovávané a zářivé.

Přírodní styling

Vlasový stylingový gel Lavera Hair vám pomůže s každodenní úpravou vlasů a zároveň poskytne vlasům své pečující schopnosti. Tento gel na vlasy má mimořádně lehkou strukturu, která vlasy nezatěžuje a neslepuje. Snadno jej vetřete do vlasů konečky prstů a dodáte jim celodenní fixaci s přirozeným efektem. Stylingový gel Lavera je vhodný pro ženy i muže díky unisexové a osvěžující citrusové vůni. 

Dlouhotrvající fixace

Gel na vlasy Lavera zpevní váš účes a zachová jej v původní podobě po celý den. Zároveň se z vlasů snadno vymývá a nenechává za sebou neprodyšný film. Výtažek z bambusu má přirozené zpevňující schopnosti a posiluje vlasové vlákno. Šťáva z Aloe vera vlasy hydratuje do hloubky a výtažek z rýže pomáhá vyhladit jejich povrch pro zdravý lesk. 

Péče a zpevnění

Tento stylingový gel je tak ideálním přípravkem, pokud vyžadujete dokonalý výsledek, avšak zároveň hledáte produkt bez zbytečně zatěžujících syntetických ingrediencí. Vlasový gel Lavera nabízí extra silnou fixaci, která vydrží i v náročných podmínkách, zároveň ale proniká do struktury vlasů a vyživuje je, aniž by ztratily na objemu či textuře.

Použití: Rozetřete mezi prsty množství gelu velikosti lískového oříšku a tvarujte účes.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Hair

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?