Siddhalepa Vlasový olej Amla, Ayurveda Luxury Spa 100 ml

Siddhalepa Vlasový olej Amla, Ayurveda Luxury Spa 100 ml

(9 hodn.)
226
Skladem > 10 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Karlín > 3 ks

Ajurvédský vlasový olej podporuje regeneraci a zdravý lesk poškozených třepivých vlasů. Spojení výživných rostlinných olejů s extrakty z bylin o vlasy intenzivně pečuje a obnovuje jejich strukturu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení9
Položit dotaz
Popis produktu

Vlasový olej Siddhalepa Amla Ayurveda Luxury Spa podporuje regeneraci a zdravý lesk poškozených třepivých vlasů. Spojení výživných rostlinných olejů s extrakty z ajurvédských bylin o vlasy intenzivně pečuje, zaceluje jejich strukturu a zanechává je pevnější a posílené.

Ajurvédský vlasový olej přináší regenerační účinky kokosového oleje a amly. Tyto dvě látky o poškozené třepící se vlasy aktivně pečují, lehce je zacelují a současně chrání před poškozením při následné úpravě. Amla navíc působí jako přírodní kondicionér, vlasy uhlazuje, zjemňuje a usnadňuje jejich rozčesávání.

Vlasový olej je obohacen o směs bylinek a také indigo. Ty vlasy aktivně posilují, zvyšují jejich vitalitu a také stimulují růst nových vlasů. Bylinky posilují i vlasovou pokožku, mírní výskyt lupů a eliminují svědivost pokožky hlavy. Vlasový olej podporuje nejenom růst nových vlasů, ale také regeneruje ty stávající, posiluje je a dodává jim zdravý lesk.

Použití: Malé množství oleje aplikujte rovnoměrně do vlhkých ručníkem vysušených vlasů a nechte vstřebat. Nevymývejte a vlasy upravte podle zvyku.

Tip: Olej lze použít jako vysoce regenerační zábal na vlasy. Potřebné množství vmasírujte do vlasové pokožky a ke kořínkům vlasů, vlasy zabalte do ručníku a nechte působit alespoň 20-30 minut. Poté vymyjte vlažnou vodou a jemným šamponem.

Upozornění: Případné zakalení či kousky jsou čistě rostlinného původu a v žádném případě nejsou na závadu.

Značka Siddhalepa nabízí ajurvédské přírodní produkty pro podporu harmonie těla a mysli. Výrobky jsou plné bylinných výtažků vysoké kvality a neobsahují živočišné tuky.

Ostatní kategorie: Péče pro růst vlasů

Produktové řady: Siddhalepa Ayurveda Luxury Spa Products

Typy vlasů: jemné vlasy, poškozené vlasy, suché vlasy, vlasy s lupy, vypadávající vlasy

Výrobce: Hettigoda Group, 33/3 Sri Dharmarama Road , Ratmalana, Srí Lanka

Podrobné složení produktu

Konzistence: hutná krémová

Obal: plastový

Specifická označení: ájurvédské produkty

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Po létě svou pleť rozmazlete

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Skvělý / Agnese 14. 6. 2021 13:20

Stačí opravdu malé množství, když se to přežene je to problém (vlasy jsou hned mastné). ně osobně úžasně voní, ale moji nejbližší si stěžují, že smrdí jako zašlé prádlo. :D Vlasy dělá krásné.

Tuhý olej / Martina 21. 3. 2017 18:50

Chtěla jsem "olej" reklamovat, protože ani při pokojové teplotě neroztál, na topení se rozpustil asi do půlky. Bylo mi řečeno, že to je normální, ale že můžu nepoužité zboží vyměnit. Chtěla jsem zjistit jak, ale nikdo mi neodpověděl na email.

Naprostá spokojenost / Patricie 22. 3. 2017 09:03

Dlouho jsem hledala něco, co bude přírodní a na mé suché lámavé vlasy bude mít nějaký viditelný účinek. Tento olej je úžasný, už po prvním zábalu byly vlasy úžasně vyživené a jemné. Co se týče konzistence, mám lahvičku v koupelně a olej je gelové konzistence s malými měkkými hrudečkami, do vlasů a pokožky jde krásně vetřít. A také mě uchvátila jeho vůně, připomíná mi indické slunce a vonné tyčinky!

Naprostá spokojenost / Martina 4. 9. 2017 15:04

Tento olej vlasy nádherně provoní, krásně vlasy vyživuje a zjemňuje, jen se to nesmí přehnat s jeho množstvím. Používám ho na své jemné vlasy do jejich délek místo kondicionéru. S jeho ztuhnutím si poradí teplá vodní lázeň. Oceňuji i to, že tak malé balení velmi dlouho vydrží.

Konečně spokojená :-) / Veronika 5. 2. 2019 11:04

Na vlnité vlasy je tento olej super, vlasy jsou po něm krásně lesklé. Používám ho pro konečnou úpravu vlasů. Jen pokud není v teple na topení, tak má tendenci tuhnout.

/ W 7. 9. 2021 16:12

Olejíček je veľmi maličký a má trošku záhadnú vôňu, ale zato vlasy pekne vyživí. Treba ho nanášať máličko, aby vlasy zbytočne nemastil. Ja si ho dávam večer na končeky vlasov a ráno už vyzerajú vyživenejšie a zvláčnené.

Spokojenost / Žaneta 7. 8. 2019 13:38

jsem spokojená. Nanáším do vlhkých vlasů, na konečky. Zatím jsem velice spokojená. Navíc je olej přírodní, takže nemám strach že vlasy zbytečně ničíl, narozdíl od drogérkových vlasových olejů. Stačí malé množství. Chystám se použít i jako vlasouvý zábal.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: hutná krémová

Obal: plastový

Specifická označení: ájurvédské produkty

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Siddhalepa Ayurveda Luxury Spa Products

Nenašli jste to pravé? Co tohle?