Weleda Vlasový olej 50 ml

Weleda Vlasový olej 50 ml

(1 hodn.)
Značka: Weleda
Certifikáty: NATRUE, FSC
Certifikát NATRUECertifikát FSC
Balení:
314
Momentálně vyprodané na e-shopu

Revitalizační vlasový olej pečuje o poškozené vlasy i vlasovou pokožku, dodává potřebné živiny i vitaminy a zároveň v pokožce uzamyká potřebnou hydrataci. Kombinace rostlinných olejů vlasy vyživuje.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu9
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Revitalizační vlasový olej Weleda pečuje o poškozené vlasy i vlasovou pokožku, dodává potřebné živiny i vitaminy a zároveň v pokožce uzamyká potřebnou hydrataci. Kombinace lehkých rostlinných olejů a pečujících výtažků zanechává vlasy lesklé, jemné a pružné bez nežádoucího zatížení či dokonce umaštění.

Vlasový olej v sobě spojuje výživné oleje z podzemnice olejné a výtažky z jetele. Olej je bohatý na množství nenasycených mastných kyselin a vitaminů, které zacelují poškozenou strukturu vlasu a současně napomáhají regeneraci pokožky a uzamykají v ní potřebnou hydrataci. Vlasy tak rychleji rostou a získávají zdravý lesk i pružnost.

Výtažky z lopuchu a jetele vlasy uhlazují, zacelují roztřepené konečky a napomáhají snadnější úpravě účesu. Vlasový olej pečuje nejenom o suché poškozené vlasy, ale také revitalizuje a posiluje vlasovou pokožku a tím podporuje zdravý růst vlasů.

Pečující olej

Vlasový olej Weleda je vyživujícím balzámem na poškozené a namáhané vlasy. Tento jedinečný vlasový olej je skvělý na vlasy poškozené tepelnou úpravou či stylingem, zabraňuje lámání vlasů od kořínků a zanechává je hedvábně jemné. Pokud trpíte na suché vlasy se sklonem k poškození či lámání, je pro vás intenzivní vlasový olej tou pravou volbou.

Pro zdravé a krásné vlasy

Bojíte se, že olej vaše vlasy zmastí či zatíží? Vlasový olej Weleda je jiný, nemusíte se jej obávat, protože při použití do vlhkých vlasů poskytne vaší hřívě optimální výživu, ale nezatíží je. Použití vlasového oleje je velice jednoduché a komfortní, navíc jej není potřeba velké množství. Malá kompaktní lahvička se snadno vejde do jakéhokoliv zavazadla.

Pro suché a lámavé vlasy

Výhodou vlasového oleje je, že dodá vlasům potřebné lipidy, a tak obnoví jejich pružnost a poddajnost. Vlasy se pak lépe upravují a jsou mnohem příjemnější na dotek. Vlasový olej vyhlazuje povrch vlasového vlákna, čímž mu navrací zářivý lesk a vitalitu. Zároveň ale nezatěžujete svoje vlasy syntetickými ingrediencemi a silikony či parabeny.

Přírodní péče

Vlasový olej Weleda totiž obsahuje pouze vyváženou směs přírodních olejů, která je nedráždivá a vhodná pro všechny typy vlasů. Olej z podzemnice olejné má bohaté vyživující schopnosti, uzamyká hydrataci ve vlasovém vlákně a podporuje růst vlasů. Výtažek z jetele zásobuje vlasy a pokožku hlavy vitaminy. Díky vlasovému oleji Weleda budou vaše vlasy opět zdravé a sametově hebké. 

Použití: Pár kapek oleje aplikujte do vlhkých, ručníkem vysušených vlasů i na vlasovou pokožku. Pro dosažení nejlepších výsledků používejte několikrát týdně.

Značka přírodní kosmetiky Weleda byla založena na antroposofických principech Rudolfa Steinera a v současné době je největším výrobcem přírodní kosmetiky i produktů přírodní medicíny.

Ostatní kategorie: Péče proti vypadávání vlasů, Péče pro růst vlasů

Typy vlasů: normální vlasy, poškozené vlasy, suché vlasy

Výrobce: Weleda AG, Stollenrain 11 , CH-4144, Arlesheim, Švýcarsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu9

3 chyby, které škodí vašim vlasům

Biodynamické zemědělství aneb Návrat ke kořenům

Jak se rodí krém - aneb pleťová péče Weleda

Krása z přírody, která překonává čas

Parabeny: ano, nebo nikdy?

Recenze: Vlasový olej Weleda

Weleda: Keltská bohyně

Weleda: Krása z přírody, která překonává čas

Zimní péče o vlasy

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Vlasový olej WELEDA / Erika T. 23. 11. 2016 13:59

Naozaj pomáha premastiť suché a rozštiepené končeky. Odporúčam aplikovať večer, najlepšie pred umytím vlasom a ráno budete milo prekvapená. :)

Vlasový olejíček / Vendula 11. 8. 2022 08:38

Bohužel s olejíčkem nejsem spokojená. Chtěla jsem jej používat vždy po umytí a vyfoukání fénem a i když jsem použila opravdu malé množství, nebo jsem si trochu odlila a přidala tam trochu vody pro lepší nanesení, tak jsem měla vlasy mastné a slepené. Znovu bych jej nekoupila. Možná na ten večer na spaní, a ráno umýt, jak uvádí slečna/ paní. :) Ale co se týče vůně, je velice příjemná, samé bylinky. :)

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?