PLAN TOYS Vlněný polštář 15

PLAN TOYS Vlněný polštář 15

Značka: PLAN TOYS
Zboží je trvale vyřazeno.

Polštářek v kompaktním rozměru vhodný pro váš každodenní odpočinek. Je plněný stoprocentní ovčí vlnou, jenž si zachovává vysokou hřejivost při maximální prodyšnosti. Je vhodný také pro alergiky.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Batex Vlněný polštář v klasickém hladkém provedení vás překvapí svou kvalitou zpracování z těch nejlepších přírodních a syntetických materiálů. Nabízí optimální oporu pro hlavu a krční páteř díky své tvarové stálosti a napomáhá tak uvolnit často namáhané šíjové svalstvo. Díky tomu prohlubuje relaxační potenciál spánku a dlouhodobě působí preventivně proti bolestem hlavy a páteře.

Tento polštář je plněný čistou ovčí vlnou, jenž je vůbec nejoblíbenějším přírodním materiálem pro výrobu lůžkovin. Ovčí vlna má schopnost přizpůsobovat se aktuálním teplotním podmínkám v okolí a proto jsou výrobky z ní vhodné pro celoroční použití. Úcinně chrání proti nadměrným ztrátám tepla, což působí blahodárně na šíjové svalstvo.

Produkty z ovčí vlny jsou vhodné také pro alergiky díky své nízké prašnosti. Každé vlákno ovčího rouna je obaleno rovnoměrnou vrtsvou lanolinu, jenž vytváří prostředí nevhodné pro roztoče. Povrchovým materiálem tohoto polštáře je kvalitní tkanina ve složení bavlna polyester, jenž je příjemná k pokožce a má dlouhotrvající životnost.

hmotnost: 0,4 kg
rozměry: 40x40 cm
náplň: 100% ovčí vlna
povrchový materiál: 50% bavlna, 50% polyester
barevná provedení: bílá, modrá, růžová

Použití: Polštáře nelze prát v pračce, lokální znečištění lze zaprat ručně prostředkem obsahujícím lanolin. Větší znečištění doporučujeme přenechat k odstranění čistírně.

Upozornění: Produkty značky Batex nejsou k dispozici v kamenné prodejně, můžete si je proto pouze nechat doručit domů.

Thajská společnost PLAN TOYS vyrábí ekologické hračky z přírodních materiálů. Ve své produkci využívá dřevo z kaučukovníků, které již neprodukují latexové mléko. Právě použitím těchto stromů, je výroba trvale udržitelná, ekologická a navíc z vysoce kvalitního materiálu. PLAN TOYS používá ve své výrobě hraček lepidlo bez formaldehydu a barvy na vodní bázi, které jsou bezpečné, bez olova a jiných těžkých kovů. Pro obaly a tištěné materiály se využívá recyklovaný papír.

Lůžkoviny - povrchový materiál: bavlna a polyester

Lůžkoviny - výplně: ovčí vlna

Výrobce: PLAN TOYS , , Thajsko

Podrobné složení produktu

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Společné spaní - jak ovlivňuje kojence

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?