Vonné provázky nepálské

Vonné provázky nepálské

Značka: ostatní
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Dhupaya neboli vonné provázky jsou tradiční tibetskou náhražkou vonných tyčinek. Tyto provázky se vyrábí z namleté vykuřovací směsi a rýžového papíru. Nejdříve se vykuřovací směs, která se skládá ze vzácných bylin a dřevin, nadrobno namele a zabalí do rýžového papíru tak, aby vytvořila provázky, ty se můžou dále ještě splétat do copánků a tvarovat.   Vonné provázky se tradičně používají ve vysok

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Dhupaya neboli vonné provázky jsou tradiční tibetskou náhražkou vonných tyčinek. Tyto provázky se vyrábí z namleté vykuřovací směsi a rýžového papíru. Nejdříve se vykuřovací směs, která se skládá ze vzácných bylin a dřevin, nadrobno namele a zabalí do rýžového papíru tak, aby vytvořila provázky, ty se můžou dále ještě splétat do copánků a tvarovat.  

Vonné provázky se tradičně používají ve vysokohorských oblastech Nepálu, Tibetu a Bútánu a slouží jako prostředek pro uctívání místních bohů. Jemná kořeněná vůně má potěšit božské duchy a přitáhnout je k příbytkům. Zapalte si i vy doma vonný provázek.

Tip: Vonné provázky se používají stejně jako vonné tyčinky, zapalte je na tlustším konci, sfoukněte plamen a nechte pomalu doutnat.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Země původu: Nepál

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?