BiOOO Akademie Vstup do světa přírodní kosmetiky 1 - ZDARMA

BiOOO Akademie Vstup do světa přírodní kosmetiky 1 - ZDARMA

Zboží je trvale vyřazeno.

Vstupní kurz do naší BiOOO Akademie! Rezervace místa stojí 500Kč a na kurzu my vás obdarujeme dárkovým poukazem na nákup v BiOOO v hodnotě 500Kč. Cenu kurzu vám tedy kompenzujeme, máme totiž radost, že s námi chcete vstupovat do světa přírodní kosmetiky!Pokud vás láká přírodní kosmetika a dary, které nám poskytuje, neváhejte a přijďte se s nimi seznámit!Povídat si budeme nejen o benefitech přírodn

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Láká Vás svět přírodní kosmetiky?

 

Rádi byste se vzdali konvenčních, chemických produktů a přešli na čistější, přírodní variantu, ale nevíte kde začít? Pak přesně pro vás otevíráme kurz Vstupu do přírodní kosmetiky! Dozvíte se, jak se nedat výrobci napálit, na co si dát pozor a jak se vyznat ve složení. Navíc, jako dárek si z kurzu odnesete poukaz na 500 Kč na nákup na našem eshopu, nebo prodejnách.

Svět kosmetiky a zdraví může být někdy těžko uchopitelný, ale se správným základem to půjde samo. Vysvětlíme si proč je lepší konvenční kosmetiku a drogerii nepoužívat, jaké aktivní látky v péči o naši pleť opravdu chceme a začneme objevovat rozsáhlý, ale o to užitečnější svět přírody a jejích darů.

 

Budeme si povídat o:

 

  • přírodní a “přírodní” kosmetice
  • složení kosmetiky a jak se v něm orientovat
  • drogerii a ekodrogerii
  • nebezpečných látkách obsažených v syntetických produktech
  • typech pleti a jejich potřebách

BiOOO Akademie vznikla po záštitou naší firmy BiOOOO.cz. Nabízíme vám tématické workshopy, kurzy a vzdělávání v oblasti kosmetiky a aromaterapie. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?