Annemarie Börlind Vyhlazující hydratační denní krém Light, Aquanature 50 ml

Annemarie Börlind Vyhlazující hydratační denní krém Light, Aquanature 50 ml

Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Ačkoliv má tento krém lehoučkou textutru, intenzivně hydratuje pleť díky Aloe vera či kyselině hyaluronové a současně pomáhá vyhlazovat drobné vrásky a pleť zklidňuje.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Vyhlazující hydratační denní krém Light z řady Annemarie Börlind má neuvěřitelně jemnou a lehkou texutru, ale zároveň dodá suché pleti pořádnou dávku hydratace. Kromě jojobového oleje obsahuje výtažek ze zelených mořských řas, kyselinu hyaluronovou či kmenové buňky z papyru, a pleť tak nejen zvláční, ale pomůže ji i lehce vyhladit.

Krém s texturou lehkou jako pírko se snadno nanáší a nijak nezatěžuje pleť. Bez obav ho tak můžete nanést těsně před aplikací make-upu. Ačkoliv je jeho konzistence lehká, dodá vysušené pleti pořádnou dávku hydratace, a to díky jojobovému oleje, výtažku z mořských řas, šťávě z Aloe vera i kyselině hyaluronové. Pokožku obličeje tak zanechá příjemně vláčnou a hebkou.

Právě kyselina hyaluronová současně stimuluje produkci elastinu v pleti a v kombinaci s kmenovými buňkami z papyru pomáhá vyhlazovat jemné vrásky. A protože dehydratovaná pleť mívá sklon ke svědění, je krém obohacen také o kyselinu levulovou, jež spolu s Aloe vera mírní podráždění.

Použití: Krém nanášejte ráno na vyčištěnou a tonizovanou pleť a jemně vmasírujte.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Produktové řady: AnneMarie Börlind Aquanature

Typ pleti: smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu1

Jak stárne Berlíňanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?