Logona Vyhlazující Hydro krém Q10, Mann 50 ml

Logona Vyhlazující Hydro krém Q10, Mann 50 ml

Značka: Logona
Certifikáty: BDIH, NATRUE
Certifikát BDIHCertifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Vyhlazující Hydro krém Q10 Mann poskytuje pleti kvalitní péči a hydrataci díky obsahu kofeinu a kyseliny hyaluronové. Podporuje elasticitu pleti a napomáhá vyhlazovat drobné vrásky.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Vyhlazující Hydro krém Q10 z řady Logona Mann poskytuje mužské pleti intenzivní hydrataci. Zklidňuje podráždění a díky obsahu kofeinu, kyseliny hyaluronové či výtažkům z mořských řas a jinanu podporuje tvorbu kolagenu v pleti, pomáhá vyhlazovat jemné vrásky a bojovat proti předčasnému stárnutí pokožky.

Hydro krém pokožku intenzivně hydratuje a díky obsahu bambuckého másla, jojobového a mandlového oleje jí poskytuje výživu, zvláčňuje ji a chrání před vysušením. Výtažek z Aloe vera zklidňuje mužskou pleť po holení a spolu s extraktem z mořských řas v ní napomáhá udržet potřebnou míru vlhkosti.

Výtažky z kořene šáchoru a listů ginkga spolu s kofeinem podporuje prokrvení svrchních vrstev pokožky, regenerují pleť a posilují její přirozenou ochrannou vrstvu. V kombinaci s koenzymem Q10 a kyselinou hyaluronovou podporují elasticitu pleti a napomáhají vyhlazovat drobné vrásky. Obsažený vitamin E pak chrání pokožku před působením volných radikálů, které způsobují její předčasné stárnutí.

Použití: Malé množství krému naneste ráno na pleť a krouživými pohyby jemně vmasírujte.

Kosmetika Logona je kompletně vyvíjena i vyráběna v Německu. Většina z jejích prostředků je vhodná pro vegany. Všechny použité suroviny jsou certifikovány na vysokou kvalitu, ať už se jedná o bio složky nebo o recyklované a recyklovatelné obaly. 

Typ pleti: anti age, suchá pleť

Výrobce: Logona Naturkosmetik und Heilmittel Hans Hansel GmbH, Zur Kräuterwiese , D-31020, Salzhemmendorf, Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?