Vykuřovadla Rymer Vykuřovadla Dech draka, Christian Ratsch 213 stran

Vykuřovadla Rymer Vykuřovadla Dech draka, Christian Ratsch 213 stran

629
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Praha, Palác Lucerna > 1 ks

Bohatě ilustrovaná kniha vás na svých stránkách zasvětí do voňavého světa vykuřovadel, která představují dlouhodobou tradici a současně i způsob pro návrat moderního člověka k přírodě i víře.

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Christian Ratsch vás ve své knize Vykuřovadla Dech draka zavede do tajů vykuřování pomocí různých rostlinných prostředků. Ať už jde o byliny, větve jehličnatých stromů či pryskyřici, které mají svou specifickou vůni, všechno má schopnost ovlivňovat naše fyzické zdraví i psychiku.

Publikace plná praktických ilustrací vám nastíní počátky vykuřovací tradice a současně pomůže proniknout do jejích znovuobjevených praktik, které představují jeden ze způsobů návratu moderního člověka k přírodě i víře. Zkušený etnofarmakolog pojímá vykuřování jak z pohledu historie, tradic a rituálů, tak z pohledu botaniky i farmakologie. Dozvíte se všechny potřebné informace a navíc i zajímavosti o celkem 72 rostlinách, jejichž moc lze v tomto starodávném umění využít. 

Společnost Rymer se zabývá prodejem vykuřovadel a dalších souvisejících rituálních produktů. Nabízí široký sortiment nejvyšší kvality - to znamená bez syntetických příměsí, syntetických vonných látek a barviv.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Michael Rymer , Dvůr Králové nad Labem, Česká republika

Z blogu1

Kadidelnice – důležitý přítel při meditaci

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?