Výprodej Extrakt ze zeleného čaje, kapsle

Výprodej Extrakt ze zeleného čaje, kapsle

Značka: ostatní
Zboží je trvale vyřazeno.

Extrakt ze zeleného čaje se v čínském lékařství již od nepaměti používá k léčbě bolestí hlavy, těla, špatného zažívání a ke zlepšení tělesné i duševní pohody. Moderní výzkumy navíc potvrdily, že jde o velice účinnou zbraň proti škodlivému působení volných radikálů. Obsahuje totiž vysoké množství tzv. bioflavonoidů a antioxidant EGCG, který je podle některých měření až 200x silnější než vitamin E.D

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Extrakt ze zeleného čaje se v čínském lékařství již od nepaměti používá k léčbě bolestí hlavy, těla, špatného zažívání a ke zlepšení tělesné i duševní pohody. Moderní výzkumy navíc potvrdily, že jde o velice účinnou zbraň proti škodlivému působení volných radikálů. Obsahuje totiž vysoké množství tzv. bioflavonoidů a antioxidant EGCG, který je podle některých měření až 200x silnější než vitamin E.

Díky tomu se i dnes hojně využívá jakou součást prevence a léčby nádorových onemocnění, srdečně cévních chorob, bakteriálních infekcí či nemocí dýchacího traktu. Kromě toho je i častou užívanou složkou tzv. spalovačů tuků, tj. prostředků, které napomáhají snižování hmotnosti. Podporuje totiž metabolismus tuků, aniž by přitom zvyšoval srdeční tep.

Extrakt ze zeleného čaje má však i řadu dalších pozitivních účinků na zdraví:
* Příznivě ovlivňuje detoxikaci a regeneraci jaterní tkáně (některé výzkumy jej dokonce zmiňují jako prostředek pro snížení rizika selhání jater po transplantaci),
* pomáhá snížit krevní tlak a hladinu cholesterolu,
* podporuje funkci imunitního systému,
* díky antibakteriálnímu působení přispívá k léčbě infekcí,
* je účinnou součástí prevence některých typů nádorů, především pak rakoviny tlustého střeva, slinivky a žaludku

Složení: Extrakt ze zeleného čaje, (camelia var sinensis), želatina, křemičitan hořečnatý a stearát hořečnatý

Množství účinné látky v 1 kapsli: 500 mg Camelia var, sinensis

Doporučené dávkování: 1 – 2 kapsle 2x denně

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: