BiOOO Akademie Výroba svíček

BiOOO Akademie Výroba svíček

Zboží je trvale vyřazeno.

Veganské přírodní svíčky jsou nejen krásnou dekorací, ale mají i řadu benefitů oproti svíčkám klasickým.Přijďte si s námi užít kreativní večer a dozvědět se, proč není svíčka jako svíčka!

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Co to tu voní? Domácí sójová svíčka!

 

Veganské přírodní svíčky jsou nejen krásnou dekorací, ale jsou také mnohem přívětivější k našemu zdraví než svíčky parafínové. A jejich výroba je opravdu zábava! Přijďte si s námi užít kreativní večer a dozvědět se, proč není svíčka jako svíčka a jak si je můžete vyrobit doma pouze za pomocí několika surovin.

Hledáte aktivitu, která probouzí kreativitu i vaše čichové buňky? Rádi byste překvapili své blízké originálním dárkem? Pak se na vás těšíme na našem příštím kurzu výroby svíček, který vedou profesionálové z firmy Tropikalia.


Na co se vše můžete těšit?

 

  • popovídáme si o rostlinných voscích a jejich benefitech pro naše zdraví
  • ukážeme si, jak na výrobu svíček v domácím prostředí
  • vyrobíte si 2 vlastní svíčky ze sójového a kokosového vosku, které provoní váš domov

 

Pokud byste rádi zkombinovali oslavu narozenin, rozlučku se svobodou, team building nebo jakoukoli jinou sešlost s výrobou svíček, neváhejte se nám prosím ozvat. Domluvíme společně datum, výzdobu i vše ostatní co bude potřeba.

 

BiOOO Akademie vznikla po záštitou naší firmy BiOOOO.cz. Nabízíme vám tématické workshopy, kurzy a vzdělávání v oblasti kosmetiky a aromaterapie. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?