Nobilis Tilia Výživný balzám na vlasy 200 ml

Nobilis Tilia Výživný balzám na vlasy 200 ml

Nobilis Tilia Výživný balzám na vlasy 200 ml

(1 hodn.)
Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK
Certifikát CPK
Zboží je trvale vyřazeno.

Výživný vlasový balzám aktivně vyživuje suché poškozené vlasy díky obsahu konopného a arganového oleje. Přírodní výživné látky v kombinaci s dalšími pečujícími výtažky chrání vlas před třepením.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Výživný vlasový balzám Nobilis Tilia aktivně vyživuje suché poškozené vlasy díky obsahu konopného a arganového oleje. Tyto přírodní výživné látky v kombinaci s dalšími pečujícími výtažky chrání vlas před třepením, lámáním i nadměrným vypadáváním. Balzám navíc usnadňuje rozčesávání vlasů a dodává jim zdravý lesk.

Výživný balzám pečuje o zničené vlasy díky vysokému podílu dýňového, konopného, jojobového a arganového oleje. Kombinace těchto pečujících olejů o vlas intenzivně pečuje, zaceluje jeho strukturu a zároveň jej činí odolnějším vůči opětovnému poškození. Obsažené oleje jsou bohaté na množství vitaminu E, nenasycené mastné kyseliny a další živiny, které intenzivně pečují o vlasovou pokožku i samotný vlas, posilují jej a chrání před poškozením, ať už se jedná o pravidelné barvení, častou úpravu horkým vzduchem či jen dlouhodobý pobyt na prudkém slunci.

Pečující oleje jsou doplněny o směs éterických olejů, které nejen že příjemně voní, ale také podporují prokrvení pokožky a napomáhají tak správnému vstřebávání živin. Pravidelné použití balzámu zaceluje a uhlazuje strukturu dehydrovaných vlasů a zároveň je chrání před roztřepením.

Důkladná péče

Balzám na vlasy Nobilis Tilia je nezbytností po každém myrtí vlasů. Šampony díky pěnivým ingrediencím vlasy důkladně čistí, avšak můžou je vysušovat či narušovat jejich strukturu, což v kombinaci s teplou vodou a vlhkostí může vést k jejich poškozování. Je tedy nutné uzavřít vlasové vlákno a dodat mu pevnost, sílu a vitalitu.

Posila pro vaše vlasy

Vlasový balzám s přírodními ingrediencemi tak pomáhá vlasům navrátit jejich přirozenou elasticitu a pevnost. Dokáže regenerovat i velmi poškozené či namáhané a suché vlasy. Obsahuje přírodní ingredience a oleje, které o vlasové vlákno šetrně pečují, aniž by jej zatěžovaly, či způsobovaly jeho nadměrné maštění. Vlasy nejsou navíc zatěžovány syntetickými složkami.

Regenerace poškozených vlasů

Balzám na vlasy Nobilis Tilia tak skutečně vlasům dodává hloubkovou výživu a intenzivní péči. Jojobový, dýňový a arganový olej jsou bohaté na nenasycené mastné kyseliny a vitaminy, které dodávají vlasům lesk, obnovují jejich strukturu a chrání je před poškozením, ať už vnějšími vlivy počasí nebo jejich tepelnou úpravou a stylingem.

Lesk a síla

Dýňový olej je navíc bohatý na obsah zinku, který podporuje růst vlasů a celkově regeneruje jejich strukturu. Vzácný arganový olej pak působí blahodárně na vlasy suché a pomáhá opravit poškození namáhaných vlasů. Směs éterických olejů pak stimuluje prokrvení vlasové pokožky, a tím i urychluje růst vlasů. Při pravidelném používání tohoto balzámu budou vaše vlasy zářivě lesklé a dokonale hebké.

Použití: Potřebné množství balzámu aplikujte rovnoměrně do umytých ručníkem vysušených vlasů a nechte působit 3-5 minut. Poté vydatně vypláchněte čistou vodou a vlasy upravte podle zvyku.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Typy vlasů: normální vlasy, poškozené vlasy, suché vlasy

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Balzám / Ivana 15. 7. 2016 10:53

Po tomto balzámu se mi vlasy vůbec lépe nerozčesávaly a to ani v případě, když jsem nanesla hojné množství.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?