Lavera Vyživující denní krém 45+ Bio brusinka & Arganový olej, Faces, Exspirace 09/2021 50 ml

Lavera Vyživující denní krém 45+ Bio brusinka & Arganový olej, Faces, Exspirace 09/2021 50 ml

Lavera Vyživující denní krém 45+ Bio brusinka & Arganový olej, Faces, Exspirace 09/2021 50 ml

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, FSC, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát FSCCertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Vyživující denní krém Bio brusinka & arganový olej pečuje o náročné potřeby zralé pokožky během dne díky složení bohatému na množství výživných olejů a rostlinných extraktů.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Vyživující denní krém Lavera Bio brusinka & arganový olej pečuje o náročné potřeby zralé pokožky během dne díky složení bohatému na množství výživných olejů a rostlinných extraktů. Výtažky z plodů brusinky v kombinaci s arganovým, ricinovým a mandlovým olejem a bambuckým máslem pokožku hloubkově vyživují a zároveň ji chrání před známkami stárnutí.

Výtažky z plodů brusinky jsou bohaté na množství antioxidantů a vitaminů, které pokožku vypínají, tonizují a chrání před nepříznivými vnějšími vlivy, zatímco arganový olej dodává pleti hloubkovou výživu a potřebné živiny. Regenerační krém je navíc obohacen o bambucké máslo, které pleť aktivně regeneruje, posiluje a chrání ji.

Kombinace rostlinných výtažků z brusinky, ricinového, arganového a jojobového oleje společně s bambuckým máslem chrání zralou pokožku před známkami stárnutí, zjemňuje ji, lehce tonizuje a vyhlazuje jemné vrásky a linky. Díky vyživujícímu krému je pokožka posílena, zjemněna a získává odolnost vůči nepříznivým vnějším vlivům a známkami předčasného stárnutí.

Blahodárná péče

Zralá pleť v průběhu let mění své potřeby a ztrácí na přirozené elasticitě. Dochází k ochabování kolagenových vláken, ztrátě hydratace, a tím i vzniku vrásek. Proto je nutné o zralou pleť důkladně a do hloubky pečovat, aby stále zůstávala krásná a vyživená. Krém Lavera s brusinkami a arganovým olejem je vytvořen speciálně pro potřeby zralejší pokožky 45+ a dodává jí všechny potřebné látky.

Proti stárnutí pokožky

Vyživující denní krém Lavera Bio brusinka & Arganový olej obsahuje kvalitní přírodní ingredience, které poskytují pleti bohatou péči. Brusinka je přímo zázrakem z přírody a je mimořádně bohatá na vitaminy a další pleti prospěšné složky. Vitamin C podporuje přirozenou tvorbu kolagenu, a tím i pružnost a pevnost pokožky. Antioxidanty zároveň chrání proti procesům stárnutí a bojují s volnými radikály.

Marocký zázrak

Obsažená arganový olej je jedním z nejvzácnějších a po právu také nejdražších olejů na světě. Říká se mu s oblibou také "marocké zlato" a je výjimečný svými účinky. Dokonale zvláčňuje pleť, odstraňuje suché šupinky a zanechává pokožku hedvábně jemnou. Zároveň podporuje přirozenou regenerační schopnost pokožky a revitalizuje ji.

Hedvábně jemná pleť

V kombinaci s jemným mandlovým olejem tak pleť dostává potřebnou výživu a je posílena její hydratace. Extrakty z brusinek pleť díky obsahu ovocných kyselin rozzařují a projasňujíDíky tomuto vyživujícímu krému s pečlivě vybranými přírodními výtažky bude vaše pokožka posílená, zjemněná a mladistvě vypadající. 

Použití: Malé množství krému aplikujte ráno na čistou odlíčenou pokožku obličeje a lehce rozetřete. Používejte samostatně či v kombinaci se sérem.

Tip: Pro dosažení nejlepších výsledků používejte výživný krém v kombinaci s dalšími produkty Lavera bio brusinka & arganový olej.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Ostatní kategorie: Krémy proti vráskám

Produktové řady: Lavera Faces

Typ pleti: anti age

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Lavera Faces

Nenašli jste to pravé? Co tohle?