Diochi Wendita calysina (burrito) 80 g

Diochi Wendita calysina (burrito) 80 g

Diochi Wendita calysina (burrito) 80 g

(1 hodn.)
Značka: Diochi
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Bylinný čaj z listů Wendita Calysina vás příjemně osvěží a obsahuje množství flavonoidů či glykosidů.

Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Bylinný čaj Diochi z listů jihoamerické rostliny Wendita calysina. Její lehce chlupaté lístky jsou silně aromatické a slouží k přípravě čaje, který má osvěžující vůni a chuť, a tak je vhodný k popíjení i během horkých letních dní. Čaj z ní přirpavený je oblíbeným nápojem zejména v Jižní Americe. Wendita obsahuje množství flavonoidů a dále také glykosidů.

Příprava: 750 mililitrů studené vody a 2-3 lžičky čajové směsi přiveďte k varu. Vařte 2-3 minuty, poté sceďte a dochuťte medem.

Dávkování: Čaj popíjejte během dne až do 17. hodiny. Po 3týdenní kúře udělejte vždy týdenní pauzu, poté můžete opět pokračovat.

Upozornění: Doplněk stravy není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Skladujte mimo dosah dětí.

Receptury Diochi vycházejí z praktických zkušeností v použití jednotlivých složek v alternativní medicíně i z poznatků moderních výzkumů. Velmi důležitou součástí Diochi filozofie je bioinformační terapie společně s dalšími alternativními způsoby léčby, jako je fytoterapie. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Ostatní kategorie: Játra a žlučník

Užití: vnitřní

Výrobce: DIOCHI spol.s.r.o., Weilova 2/1144 , 102 00, Praha 10, Česká republika

Z blogu3

Aromaterapie a pět elementů - Jaro

Co znamenají kruhy pod očima? Oslabení ledvin

Poznejte symptomy oslabení jater

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Čaj na trávení / Michaela 8. 1. 2018 17:24

Vybrala jsem si tento čaj, protože jsem dle popisu zjistila, že by měl především pomoci zažívacímu traktu a rozhodně nelituji. Opravdu jde po každodenním užívání cítit úlevu v oblasti žaludku a střev. I jeho chuť je příjemná, nemusí se sladit. ;)

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?