Grada Wholefood: Energie pro zdravý životní styl, Elise Muselesová 176 stran

Grada Wholefood: Energie pro zdravý životní styl, Elise Muselesová 176 stran

Značka: Grada
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Vyzkoušejte 200 lahodných receptů bez obsah cukru či lepku, které jsou vhodné i pro vegany. Připravíte si díky nim jídla i nápoje, které vám dodají energii, zlepší výdrž, nebo naopak podpoří relaxaci.

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

V knize najdete 200 výživných a chutných receptů, které vám doplní energii, a výborně tak doplní aktivní životní styl. Recepty obsahuje čistě přírodní suroviny na rostlinné bázi. Dodají tělu potřebné živiny i energii. Recepty jsou sestaveny podle nejnovějších poznatků odborníků na výživu. Neobsahují cukr či lepek a jsou vhodné i pro vegany.

Díky kuchařce Wholefood: Energie pro zdravý životní styl si připravíte čistě rostlinné pochoutky, které vašemu tělu dodají pořádnou dávku energie. Můžete si dopřát zdravé snídaně, smoothies či domácí jogurty, ale i dipy, polevy, různé tyčinky a neškodné sladkosti bez cukru. Kniha obsahuje přehledné informace a je doplněná o grafické značky, díky kterým snadné zjistíte obsah nutričních látek v daném receptu. Vyzkoušejte i vy báječné návody na jídla i nápoje, které vám dodají energie, zlepší výdrž i podpoří relaxaci.

Nakladatelství Grada je největší nakladatelství působícím u nás, působí ovšem i na Slovensku. V jejích titulech najdete vše od počítačové literatury, po odbornou účetní a jazykovou literaturu. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Z blogu1

Jste kyselí nebo "jen" překyselení?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?