ESI x Aloe vera šťáva, Calcium 1 l

ESI x Aloe vera šťáva, Calcium 1 l

Značka: ESI
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Jedná se o směs z celého listu a gelu, který je obsažen uvnitř. Šťáva je obohacena o vápník a fosfor, které jsou důležitými stopovými prvky, obzvlášť pro podporu dobrého stavu kostí, nervového systému a svalů. Aloe Vera má široké možnosti využití díky mnoha léčebným vlastnostem, které jsou dokládány v mezinárodní literatuře, kde je tento prostředek charakterizován jako optimální pomocník při zánět

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Jedná se o směs z celého listu a gelu, který je obsažen uvnitř. Šťáva je obohacena o vápník a fosfor, které jsou důležitými stopovými prvky, obzvlášť pro podporu dobrého stavu kostí, nervového systému a svalů. Aloe Vera má široké možnosti využití díky mnoha léčebným vlastnostem, které jsou dokládány v mezinárodní literatuře, kde je tento prostředek charakterizován jako optimální pomocník při zánětlivých onemocněních trávicího a střevního ústrojí a jako nedráždivá pročišťující látka, optimalizující proces zažívání. Nepasterizováno, bez přídavku cukru a barviv. Jedinečná formule, v níž se sčítají optimální vlastnoti vnitřní části listu (bez aloinu) a čistého gelu, obsaženého uvnitř, získano přímo z čerstvé dužiny, krájené ručně. Získano sběrem v USA. Systém zpracování zastudena.

certifikáty: CERTIQUALITY
vhodné pro: vnitřní užívání
konzistence: tekutá
barva: světle zelená
balení: plastový obal

použití: Určeno k vnitřnímu užívání. Před použitím protřepat. Po otevření skladovat v chladničce a spotřebovat do 2 měsíců. Aloe Vera ESI je přírodní produkt a jeho chuť i barva může být v různých variacích, aniž by tím byla jakkoliv ovlivněna kvalita výrobků. Držte z dosahu dětí do věku tří let. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno těhotným ženám.
dávkování: Pro co nejlepší využití pozitivních účinků výrobků je doporučována konzumace 1 odměrky (25 ml) šťávy 3x denně, v koncentrované formě, nebo ředěné vodou.

složení: Aloe Vera - Aloe Barbadensis Miller (90,7%), med (9,3%), glycerofosfát vápenatý – Calcium Glycerophosphate (17.000 mg/litr), ochuceno přírodní příchutí pomeranče a zeleného jablka, kyselá látka: kyselina citrónová, konzervační látky: benzoan sodný a sorban draselný

země původu značky: Itálie
charakteristika značky: Výrobce značky ESI, firma ESI s.p.a., vznikla roku 1975 v Itálii. Vyrábí doplňky výživy a kosmetiku. ESI využívá ve svých výrobcích léčivé síly Aloe vera. Výrobky jsou čistě přírodní produkty vyrobeny z rostlin pěstovaných bez použití pesticidů a chemických hnojiv. Společnost ESI je prvním výrobcem na evropském trhu, který pro své produkty z Aloe vera získal certifikát IASC - Mezinárodní rada pro výzkum Aloe (International Aloe Science Council). Tento certifikát je zárukou čistoty a kvality výrobků ESI. Šťávy z Aloe vera jsou navíc nositelem ochranné známky Certiquality, což je akreditovaná nezisková organizace, která obchodním společnostem udílí potvrzení o kvalitě, bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti jejich produktů a šetrnosti k životnímu prostředí při jejich výrobě.

kontakt na výrobce:
ESI s.p.a.
Via delle Industrie 1
Albissola Marina
Italy

webové strány značky:
www.esi-kosmetika.cz

Italská značka ESI využívá ve svých výrobcích léčivou sílu aloe vera, k nimž jako první získala certifikát IASC. Šťávy z aloe vera mají ochrannou známku Certiquality.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: ESI s.p.a., Via delle Industrie 1 , 17012, Albissola Marina, Itálie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?