Hanna Maria x Dětská osuška, Linea Bimbi 70x70 cm

Hanna Maria x Dětská osuška, Linea Bimbi 70x70 cm

Značka: Hanna Maria
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Původní cena 340 Kč.Dětská osuška pro nejmenší včetně kapucky pro osušení vlásků a hlavičky. Kvalitní zpracování. 100% bavlna. Baleno v dárkovém balení.LINEA BIMBI: Tato kolekce je vyvinuta ve spolupráci s italskou firmou HELAN, která výrobkům zaručuje špičkovou BIO kvalitu zpracování kosmetiky, které podléhá těm nejpřísnějším parametrům testování, výběru bylin a surovin. Je přímo vytvořena pro ve

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Původní cena 340 Kč.

Dětská osuška pro nejmenší včetně kapucky pro osušení vlásků a hlavičky. Kvalitní zpracování. 100% bavlna. Baleno v dárkovém balení.

LINEA BIMBI: Tato kolekce je vyvinuta ve spolupráci s italskou firmou HELAN, která výrobkům zaručuje špičkovou BIO kvalitu zpracování kosmetiky, které podléhá těm nejpřísnějším parametrům testování, výběru bylin a surovin. Je přímo vytvořena pro velmi jemnou pokožku miminek a malých dětí s ohledem na výběr nejvhodnějších rostlin k takové péči, kterou si dětská pokožka zaslouží. Testováno na nikl. Bez lanolinu, minerálních olejů, petrolat. Bez konzervantů a barviv. Obsahuje BIO oleje a bambucké máslo a BIO extrakty. Do této špičkové kvalitní kosmetiky můžete přidávat éterické oleje dle doporučení, která naleznete v letáku u éterických olejů.

země původu značky: Česká republika
charakteristika značky: Společnost Hanna Maria zahájila aktivní činnost v roce 2000, kdy se začala zabývat vývojem a dovozem parfemací do Čech. Hana Tomášková, firemním jménem Hanna Maria, se zabývá sestavováním 100% čistě přírodních éterických olejů pro vyvážení životní energie. Vychází z východních učení, využívá energetiky rostlin, vlastních zkušeností v oblasti vývoje vůní a znalostí energetických center člověka, ezoteriky, feng shui a astrologie. Inspiruje se vlastním vnímáním přírody, především české, pracuje převážně intuitivně a mimosmyslově. Již od dětství vnímá vyzařování a auru lidí. Inspiraci získává také ze svých pobytů v cizích zemích, např. Anglii, Francii, Švýcarsku, Turecku, Thajsku ... Suroviny pro její produkty pochází z přísně kontrolovaných ekologických plantáží z celého světa, zpracovává je podle jejich požadavků anglická firma Augustus Oils - Bordon, Hamphire. Suroviny i hotové produkty podléhají přísným mezinárodním kritériím certifikace a atestace v EU. Hanna Maria spolupracuje s firmami vyvíjejícími parfémy, vonné látky a silice ve Francii, Anglii a Švýcarsku a je jejich výhradním obchodním zástupcem pro Čechy a Slovensku. Ve spolupráci se švýcarským partnerem vyvíjí profesionální defuzéry pro aplikaci vůní, které promění velké prostory v osobitý prostor. Tyto parfemace se používají jako podpůrný marketing pro banky, obchodní domy, kanceláře i letištní haly.

kontakt na výrobce:
HANNA MARIA THERAPY
Hana Tomášková
Nerudova 1668
530 02 Pardubice
www.tomexo.cz

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: HANNA MARIA THERAPY, Nerudova 1668 , 530 02, Pardubice, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: