Hanna Maria x Indigo pro radost v rozprašovači 25 ml

Hanna Maria x Indigo pro radost v rozprašovači 25 ml

Značka: Hanna Maria
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Původní cena 240 Kč.Kompozice éterických olejů díky svým vlastnostem pomáhá uvolňovat psychické a svalové napětí při neklidu duše a pocitu opuštění, samoty. Ulevuje od projevů agresivity a podrážděnosti, navozuje klid, pohodu. Dodává pocit radosti a štěstí.certifikáty: vhodné pro: podporu nespoutanosti, svobody, láskykonzistence: tekutábarva: čirábalení: skleněný obal s rozprašovačem, papírový pře

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Původní cena 240 Kč.

Kompozice éterických olejů díky svým vlastnostem pomáhá uvolňovat psychické a svalové napětí při neklidu duše a pocitu opuštění, samoty. Ulevuje od projevů agresivity a podrážděnosti, navozuje klid, pohodu. Dodává pocit radosti a štěstí.

certifikáty:
vhodné pro: podporu nespoutanosti, svobody, lásky
konzistence: tekutá
barva: čirá
balení: skleněný obal s rozprašovačem, papírový přebal

děti jménem Indigo: Stále více se setkáváme s dětmi, které neumíme zařadit do kolonek výchovy aplikujících se po desetiletí ve vzdělávacích zařízeních. I když je mezi námi již jedna generace mladých dospělých, většina "indigových" je v současné době v ranném ětském věku. Tyto děti mají velmi specifické charakteristiky, které je odlišují od předchozích dětských generací.Proč jsou tak jiní než ostatní? Protože nás přišly učit. Jsou to staré duše, vysoké inteligence. Toto pokolení nazýváme "pátým pokolením", které symbolizuje komunikaci a intuici. Indigové děti musejí po příchodu na svět překonat mnohé překážky. Jejich extrémní citlivost dokáže jejich nejbližší okolí stěží pochopit, akceptovat a nemluvě o tom, že by ji mohli ocenit. Nadání těchto dětí v takovém měřítku je neobvyklé. Nelíbí se jim přístup k zavedeným systémům, společenským řádům. Disciplína jim působí mnoho potíží v průběhu dětství a někdy v dospělosti. Na druhé straně jim právě tyto vlastnosti mohou pomoci uskutečňovat své cíle, jako např. změnit systém vzdělávání. Být odlišný není snadné, ale je to také poslání. Indigové děti přicházejí pozvednout lidské vědomí na vyšší úroveň. Přišly, aby propojily svět. Přicházejí, jelikož ví, že je potřeba změn vědomí. Pomoc těmto výjimčným bytostem přichází v éterické kompozici 100% čistě přírodních olejů. Jedná se o kompozici velmi složitou. Byla vytvářena intuitivně po mnoho měsíců, než byla doladěna do této finální podoby. Laboratorní práce a sestavování této kompozice probíhalo na základě určování vibrací jednotlivých olejů pomocí kyvadla. Tato kompozice obsahuje více jak 30 druhů éterických olejů a jejich výtažků. Čím je kompozice zajímavá? Úkolem bylo sestavit takovou kompozici, která by děti (ale i dospělé) uzemňovala do naší reality, udržovala spojenectví se Zemí, propojovala energii mezilidských vztahů, rodinných vazeb, soucitu a sounáležitosti se světem. Děti páté generace mají smysl pro odpovědnost a odevzdanost se vyšším principům. Pro tyto děti je nejdůležitějším smyslem jejich žití láska. Na základě těchto poznatků byla sestavena tato hřejivá, láskyplná kompozice olejů, která prozařuje jejich duši. Kompozice je výjimečná i tím, že na každém jedinci se energie vyzařující z éterických olejů uvolňuje odlišně v souvislosti s emočním rozpoložením a duševní vyzrálostí, což způsobuje výrazně rozdílné vnímání vůně.

použití: Ideální pomocník při cestách, během jízdy autem... Výborná je aplikace na polštář, kdy stačí rozprášit pár kapek na peřinku nebo na oblečení. Postačí také použít rozprašovač do místnosti, kde chcete navodit léčivou atmosféru. Všechny naše směsi lze použít i jako osobní parfém. Díky použitému alkoholu nezanechávají skvrny na povlečení nebo oděvu a alkohol navíc stabilizuje vůni na dlouhou dobu. Protože se nejedná o přímý kontakt s pokožkou, lze použít rozprašovač v místnosti i u batolat. Doporučujeme však aplikovat na peřinku místo na polštářek. Od dvou let věku dítěte můžeme aplikovat přímo na polštář. Sliznice těchto dětí nejsou již tak choulostivé jako u batolat.
složení: směs 100% přírodních olejů (pomeranč, šalvěj, citrón, levandule, pelargónie, palmarosa, limetka, cedr. dřevo, hřebíček, ylang, růže, rozmarín, grapefruit, pačuli, geranium, eucalyptus, tea tree, bergamot, kadidlo, lemongrass, amyris, máta peprná)

země původu značky: Česká republika
charakteristika značky: Společnost Hanna Maria zahájila aktivní činnost v roce 2000, kdy se začala zabývat vývojem a dovozem parfemací do Čech. Hana Tomášková, firemním jménem Hanna Maria, se zabývá sestavováním 100% čistě přírodních éterických olejů pro vyvážení životní energie. Vychází z východních učení, využívá energetiky rostlin, vlastních zkušeností v oblasti vývoje vůní a znalostí energetických center člověka, ezoteriky, feng shui a astrologie. Inspiruje se vlastním vnímáním přírody, především české, pracuje převážně intuitivně a mimosmyslově. Již od dětství vnímá vyzařování a auru lidí. Inspiraci získává také ze svých pobytů v cizích zemích, např. Anglii, Francii, Švýcarsku, Turecku, Thajsku ... Suroviny pro její produkty pochází z přísně kontrolovaných ekologických plantáží z celého světa, zpracovává je podle jejich požadavků anglická firma Augustus Oils - Bordon, Hamphire. Suroviny i hotové produkty podléhají přísným mezinárodním kritériím certifikace a atestace v EU. Hanna Maria spolupracuje s firmami vyvíjejícími parfémy, vonné látky a silice ve Francii, Anglii a Švýcarsku a je jejich výhradním obchodním zástupcem pro Čechy a Slovensku. Ve spolupráci se švýcarským partnerem vyvíjí profesionální defuzéry pro aplikaci vůní, které promění velké prostory v osobitý prostor. Tyto parfemace se používají jako podpůrný marketing pro banky, obchodní domy, kanceláře i letištní haly.

kontakt na výrobce:
HANNA MARIA THERAPY
Hana Tomášková
Nerudova 1668
530 02 Pardubice
www.tomexo.cz

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: HANNA MARIA THERAPY, Nerudova 1668 , 530 02, Pardubice, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: