AriZona x Ledový zelený čaj s granátovým jablkem 473 ml

AriZona x Ledový zelený čaj s granátovým jablkem 473 ml

Značka: AriZona
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

AriZona Pomegranate Green Tea. Varianta světově známého ledového zeleného čaje s příchutí granátového pro neobvyklou výtečnou chuť a s ženšenem pro vitalitu těla. konzistence: tekutábarva: červenábalení: skleněný obalsložení: Premium Brewed Green Tea using filtered water, High Fructose Corn Syrup (Glucose-Fructose Syrup), Pomegranate Juice from concentrate, Honey, Apple Juice from concentrate, Cit

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
AriZona Pomegranate Green Tea. Varianta světově známého ledového zeleného čaje s příchutí granátového pro neobvyklou výtečnou chuť a s ženšenem pro vitalitu těla.

konzistence: tekutá
barva: červená
balení: skleněný obal

složení: Premium Brewed Green Tea using filtered water, High Fructose Corn Syrup (Glucose-Fructose Syrup), Pomegranate Juice from concentrate, Honey, Apple Juice from concentrate, Citric Acid, Natural Flavors, Vegetable Juice, Ascorbic Acid, Panax Ginseng, Vitamine E Acetate, Vitamine A Palmitate, Sodium Selenite

země původu značky: Spojené státy americké
charakteristika značky: Firma AriZona byla založena v roce 1992 v Brooklynu, NY, USA. Zakladatelé se rozhodli ihned ze začátku začít svou cestu - udělali větší a velice poutavé balení. Díky hezkému vzhledu a příjemné přírodní chuti se výrobky AriZona staly velice populárním hitem...dokonce cislem 1 v ledových čajích na americkém trhu. 100% přírodní ledový čaj je vařen z čerstvých prémiových čajových listů. Je ochucen džusy a přírodním sladidlem. Čaj je pasterizován a plněn za tepla, aby si udržoval čerstvou přírodní chuť bez jakýchkoli umělých přísad. Zajímavostí je, že AriZona téměř nikdy nedělá nikde ve světě žádnou klasickou reklamu. Radějí vloží všechny "šetřené" peníze do kvalitních surovin, sice dražšího ale nejkvalitnějšího způsobu výroby, hezkých obalů, udržování co nejnižších cen.

kontakt na výrobce:
AriZona Beverage Co.
644 Linn Street, Suite 318
Cincinnati, OH 45203
United States of America
www.drinkarizona.com/



Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: