Naturalis Yacon Root 100 g

Naturalis Yacon Root 100 g

Značka: Naturalis
Certifikáty: BIO
Certifikát BIO
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Sladký prášek z kořene yacon je bohatý na vlákninu a minerální látky. Chutí je nejvíce podobný jalbku a lze ho snadno rozmíchat ve vodě nebo ho přidat do oblíbeného smoothie, ovesné kaše apod.

Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Yacon Root Naturalis je prášek z kořene rostliny jakon, která se pěstuje v oblasti Amazonie. Kořen yacon je výborným zdrojem vápníku, sodíku, draslíku či vlákniny. Sladce chutnající prášek lze rozmíchat ve vodě, mléce či smoothie nebo ho přidat do jogurtu, cereálií, kaší apod.

Kořen yacon, jemuž je často přezdíváno "zemní jablko", má nízkou energetickou hodnotu a vysoký obsah rostlinné vlákniny. Nachází se v něm 20 aminokyselin, vitaminy A, B1, B2 nebo C a také inulin. Zaujme vás svou šťavnatou sladkou chutí, která nejvíce připomíná jablko.

Dávkování: Užívejte 1-2 zarovnané čajové lžičky prášku 1-2krát denně. Děti od 3 let věku mohou užívat 1 lžičku 1krát denně.

Upozornění: Doplněk stravy nenahrazuje pestrou stravu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Český prodejce Naturalis nabízí ve svém sortimentu oblíbené superpotraviny, které patří mezi ty nejkvalitnější na trhu. Mají výjimečné výživové vlastnosti a mohou se pyšnit výbornou vstřebatelností.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Gloobe corp. s.r.o. , Zelená 487 , 252 62, Horoměřice, Česká republika

Z blogu4

Co jíst, abyste měli krásné zdravé vlasy

Proč jsou superpotraviny super

Proč potřebujeme vitamíny a jak se v nich vyznat

Yacon pro podporu celkového zdraví

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?