Nobilis Tilia Zázvor 5 ml

Nobilis Tilia Zázvor 5 ml

Nobilis Tilia Zázvor 5 ml

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Rostlinná silice ze zázvoru má celkový posilující vliv na psychickou i fyzickou stránku. Posiluje funkci trávicího systému, srdce a plic a má také antidepresivní účinek.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu13
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Nobilis Tilia Zázvor je éterický olej lékopisné kvality, jenž je velice oblíbený a hojně využívaný pro celkové posílení organismu. Zázvor je charakteristický svou kořeněnou, jemně citrusovou vůní s hřejivými tóny, jenž přirozeně dodává energii a pomáhá odstranit pocit únavy.

Zázvor má komplexní vliv na tělo i mysl, zejména pak posiluje činnost ledvin, sleziny a celého trávicího systému. Podporuje správnou funkci žaludku a odstraňuje problémy s nevolností, nechutenstvím či nadýmáním. Zázvor posiluje lokální prokrvení v tkáních a má příznivý vliv při dlouhotrvajícím pocitu chladu.

Éterický olej ze zázvoru mimojiné působí na srdce a plíce, zároveň má vliv také na psychiku. Je používán jako přírodní antidepresivum, zlepšuje náladu, posiluje vůli a zdravou ctižádost. Jsou mu připisovány také afrodiziakální účinky.

Síla a energie

Éterický olej ze zázvoru zaplaví vaši domácnout mírně kořeněnou citrusovou vůní, která vám dodá okamžitou dávku energie.  Dokáže osvěžit vaše tělo i mysl. Oceníte jej zejména ve chvílích, kdy potřebujete dodat energii, nabrat síly a odpoutat se od starostí všedního dne. Svěží zázvor skvěle neutralizuje nepříjemné pachy a naplní váš domov příjemnou energizující vůní.

Proti únavě

Vůně kořeněného zázvoru působí nejen na vaši psychiku. Pomáhá v obdobích nadměrného stresu a snižuje známky únavy. Díky zázvoru tak budete účinně bojovat proti fyzickému i duševnímu vyčerpání a opět naberete potřebné síly. Zázvor také působí proti bolestem všeho druhu a je skvělým pomocníkem také při migrénách a bolestech hlavy z nadměrné psychické zátěže.

Při rýmě a nachlazení

Éterický olej ze zázvoru vás nezklame také jako podpůrný prostředek v období chřipek a nachlazení. Je přirozeně antibakteriální, díky čemuž působí proti infekcím a pomáhá zvýšit obranyschopnost organismu. Podporuje přirozenou mikrocirkulaci v tkáních a účinně ulevuje od bolestí namožených svalů a kloubů. Zároveň stimuluje zdravé trávení a posiluje chuť k jídlu. 

Kouzlo aromaterapie

Čisté éterické oleje Nobilis Tilia mají komplexní účinky, a to jak na vaše tělo, tak mysl. Díky aromaterapii můžete ovlivnit celou řadu pochodů ve vašem těle a uplatní se i jako esence první pomoci. Esenciální oleje Nobilis Tilia se vyznačují vysokou kvalitou a jejich použití je opravdu široké. Můžete si je vychutnat jak v aromalampě či k inhalaci, tak jako součást kosmetiky pro posílení jejích účinků. 

Použití: Pár kapek oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru.

Tip: Pár kapek éterického oleje můžete přidat do čistého rostlinného oleje či krému, a vytvořit si tak vlastní jedinečnou vůni.

Upozornění: Éterický olej neaplikujte na pokožku nezředěný.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Aromaterapeutické účinky: bolest hlavy a migréna, hojení ran a zánětů, nachlazení a viróza, revmatismus a artritida, stres a úzkost, svalové napětí a křeče, žaludeční problémy , zvýšení krevního tlaku

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu13

Jak začít s aromaterapií?

Aromaterapie pro těhotné

Aromaterapie: lexikon vůní pro fyzickou i duševní pohodu

Esenciální oleje v péči o pleť

Éterické oleje na problémy se zády

Éterické oleje při nachlazení

Fotosensitivita éterických olejů

Harmonizace aromaterapií: Třetí čakra (solar plexus)

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Jak přestat kouřit pomocí esenciálních olejů

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Nobilis Tilia: Jak to voní v Krásné Lípě

Zázvor – univerzální všelék

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?