Argital Zeštíhlující krém na celulitidu Florange 200 ml

Argital Zeštíhlující krém na celulitidu Florange 200 ml

Argital Zeštíhlující krém na celulitidu Florange 200 ml

(2 hodn.)
Značka: Argital
Certifikáty: BDIH, ICEA, LEAPING BUNNY
Certifikát BDIHCertifikát LEAPING BUNNY
557
531
Skladem > 10 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Praha, Bílá Labuť > 2 ks / Praha, Karlín > 1 ks

Zeštíhlující tělový krém posiluje pokožku problematických partií díky obsahu jílu, pečujících olejů a bylinných výtažků.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Zeštíhlující tělový krém Argital Florange posiluje pokožku problematických partií díky obsahu pečujících olejů a bylinných výtažků. Tato jedinečná kombinace účinných látek navrací pokožce elasticitu, efektivně působí proti celulitidě a současně napomáhá odbourávání uloženého podkožního tuku. Pravidelná masáž tělovým krémem zlepší prokrvení pokožky a také urychlí vyplavování nečistot z těla.

Jojobový olej v kombinaci s mandlovým a olivovým pokožku zjemňují, posilují a uzamykají v ní hydrataci. O posílení povadlé pokožky se také postarají esenciální oleje z pomeranče společně s extrakty z břečťanu, mořských řas a březových lístků. Všechny tyto byliny jsou bohaté na množství antioxidantů a vitaminů, které přispívají k odbourávání podkožního tuku a zvyšují odolnost a pružnost pokožky problematických partií. 

Zeštíhlující tělový krém obsahuje složky Demeter.

Použití: Malé množství krému naneste na čistou pokožku problematických partií a krouživými pohyby směrem k srdci masírujte, dokud se krém nevstřebá. Pro dosažení viditelných výsledků aplikujte krém denně alespoň po dobu 30 dní.

Tip: Na problematické partie nejprve aplikujte na 10-20 minut masku ze zeleného jílu Argiltubo a až poté naneste zeštíhlující krém.

Italská značka Argital je dominantním výrobcem přírodní kosmetiky na bázi zeleného jílu. Produkty mají řadu certifikátů, jako BDIH, ICEA, Demeter LAV, které jsou zárukou vysoké kvality a maximálních účinků přírodních surovin.

Typy pokožky: normální pokožka

Výrobce: ARGITAL, Via Della Tecnologia, 9 , 97015, Modica, Itálie

Z blogu3

4 kroky k sexy tělu do plavek

6 míst, kde můžete zatočit s celulitidou

Břečťan - na celulitidu i do vína

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Super / Aneta 5. 2. 2019 17:27

Perfektní výrobek, doporučuji!

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?