Weleda Zklidňující pleťový krém 50 ml

Weleda Zklidňující pleťový krém 50 ml

Značka: Weleda
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Zklidňující pleťový krém poskytuje intenzivní péči jemné dětské pokožce i přecitlivělé pleti dospělých. Výživné složení plné rostlinných olejů, másel a extraktů pokožku zklidňuje a harmonizuje.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu8
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Zklidňující pleťový krém Weleda Baby Derma poskytuje intenzivní péči jemné dětské pokožce i přecitlivělé pleti dospělých. Výživné složení bez přidané parfemace plné rostlinných olejů, másel a extraktů pokožku nejenom skvěle zklidňuje a harmonizuje, ale také chrání před dehydratací.

Pleťový krém je tvořen množstvím rostlinných olejů z kokosu, sezamu a mandlí. Ty jsou bohaté na množství vitaminů a nenasycených mastných kyselin, které aktivně napomáhají regeneraci pokožky, zjemňují ji a posilují vůči nepříznivým vnějším vlivům. Oleje společně se včelím voskem vytvoří na pokožce lehký ochranný film, který pleť ochrání před prudkým větrem i chladem.

O zklidnění citlivé pokožky se postará brutnákový olej společně s výtažky z violky trojbarevné a proskurníku. Tyto bylinky mají skvělé harmonizační účinky, eliminují nepříjemné svědění i otoky, mírní zarudnutí a zanechávají pokožku jemnou na dotek. Zklidňující krém pečuje o dětskou pleť i alergickou pokožku dospělých, aktivně ji chrání před vznikem podráždění a současně ji vyživuje do hloubky.

Pro citlivou pokožku

Tento jemný pleťový krém pečuje o citlivou pokožku těch nejmenších, ale je vhodný i pro dospělé. Přináší blahodárnou úlevu přecitlivělé pokožce dětí i dospělých a pomáhá dlouhodobě chránit proti dalšímu podráždění pokožky. Krém je velice šetrný ke všem typům pleti a obsahuje intenzivně zklidňující složky, které vaši pleť vyživí a zanechají ji vláčnou.

Okamžité zklidnění

Ingredience v tomto pleťovém krému byly speciálně vybrány tak, aby je dobře snášela i ta nejcitlivější pokožka. Krém neobsahuje žádné syntetické složky, jako jsou parabeny, konzervanty či silikony. Neucpává póry, nezpůsobuje tvorbu pupínků a brání vysušení pokožky. Navíc je zcela bez parfemace, takže nehrozí podráždění esenciálními oleji.

Sametově jemná pokožka

Základem tohoto zklidňujícího krému je kokosový olej, který obsahuje ideální kombinaci nenasycených mastných kyselin, které pokožku intenzivně vyživují a podporují její hydrataci. Kokosový olej pak spolu s olejem sezamovým přináší úlevu vysušené pokožce a pomáhá obnovit její přirozenou ochrannou hydrolipidovou bariéru.

Lehká konzistence

Mandlový olej podporuje regeneraci pokožky, urychluje hojení a přináší jí vláhu. Zároveň pleť zklidňuje a zmírňuje zarudnutí. Výtažek z violky trojbarevné a proskurníku pomáhá harmonizovat pokožku a dlouhodobě chránit proti podráždění. Krém má lehkou texturu, která pleť nezatěžuje, nezanechává ulepený film a činí pokožku zářící a hydratovanou.

Použití: Malé množství krému aplikujte na čistou pokožku obličeje a lehce rozetřete. Podle potřeby aplikujte i 2x denně.

Značka přírodní kosmetiky Weleda byla založena na antroposofických principech Rudolfa Steinera a v současné době je největším výrobcem přírodní kosmetiky i produktů přírodní medicíny.

Produktové řady: Weleda Weisse Malve

Typ pleti: alergická pleť, citlivá pleť, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Weleda AG, Stollenrain 11 , CH-4144, Arlesheim, Švýcarsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: kovový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu8

4 pravidla pro péči o citlivou pleť

Biodynamické zemědělství aneb Návrat ke kořenům

Krása z přírody, která překonává čas

Nejkrásnější období v životě ženy

Parabeny: ano, nebo nikdy?

Proskurník lékařský

Weleda: Keltská bohyně

Weleda: Krása z přírody, která překonává čas

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: kovový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Weleda Weisse Malve

Nenašli jste to pravé? Co tohle?