Primavera Zklidňující tonizující lotion 100 ml

Primavera Zklidňující tonizující lotion 100 ml

Primavera Zklidňující tonizující lotion 100 ml

Značka: Primavera
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Jemný zklidňující balzám vaši suchou a citlivou pokožku okamžitě zklidní, zmírní zarudnutí a pokožce propůjčí zdravý sjednocený vzhled. Těchto účinků je dosaženo díky vysokému obsahu Aloe vera gelu a brutnákového oleje, které pleť zklidní, osvěží a připraví ji na použití vyživujícího krému. Použití: Pleť nejprve odličte Čistícím mlékem. Poté naneste Zklidňující tonizující lotion a nechte vstřeba

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Jemný zklidňující balzám vaši suchou a citlivou pokožku okamžitě zklidní, zmírní zarudnutí a pokožce propůjčí zdravý sjednocený vzhled. Těchto účinků je dosaženo díky vysokému obsahu Aloe vera gelu a brutnákového oleje, které pleť zklidní, osvěží a připraví ji na použití vyživujícího krému.

Použití: Pleť nejprve odličte Čistícím mlékem. Poté naneste Zklidňující tonizující lotion a nechte vstřebat. Po úplném vsáknutí naneste denní či noční krém.

 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Produktové řady: Primavera Calming

Typ pleti: citlivá pleť, suchá pleť

Výrobce: PRIMAVERA LIFE GMBH, Naturparadies 1 , D-87466, Oy-Mittelberg, Německo

Z blogu1

Tonizace: nutnost nejen pro mastnou pleť

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?