Keiko
Zelené čaje značky Keiko jsou pěstovány a sklízeny za nejlepších klimatických podmínek v oblasti Kagoshima v jižním Japonsku, poblíž stále aktivní sopky Sakurajima. Jedná se o velmi úrodnou půdu, která je ideální pro pěstování organického zeleného čaje nejvyšší kvality. Všechny čaje Keiko jsou certifikovány jako produkty ekologického zemědělství. Zahrady v Kagoshimě byly upraveny pro organické pěstování již roku 1992 a certifikace je platná do roku 2015, kdy budou znovu provedeny přísné testy a kontroly.
Keiko čaje jsou pěstovány v polostínu a jsou zpracovávány speciálním způsobem ihned po sběru. Důvodem je zachování maximální kvality všech aktivních substancí a delikátního aroma čerstvých čajových lístků. Nejprve jsou lístky ošetřeny párou, poté zchlazeny, rolovány a usušeny. I balení čajů podléhá přísným pravidlům. V nabídce jsou různé druhy zeleného čaje, který se používá i k výrobě netradičních sladkostí. Z nabídky Keiko se tak můžete vybrat čaje sencha, kabusé nebo třeba genmaicha. Za zmínku stojí také velmi zajímavá čokoláda se zeleným čajem matcha. Na své si zkrátka přijde každý čajomil.