Klara Rott Znovuzrození Dvousložková čisticí maska BIO / pro všechny typy pleti

Klara Rott Znovuzrození Dvousložková čisticí maska BIO / pro všechny typy pleti

Zboží je trvale vyřazeno.

Smícháním tekuté a suché složky čisticí masky získáte účinnou kúru plnou blahodárných látek. Je vhodná pro všechny typy pleti, především pro problematickou.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Dvousložková čisticí maska BIO Znovuzrození KLARA ROTT je vysoce koncentrovaná maska s obsahem 37 biologicky aktivních látek, které mají blahodárný účinek na pleť. Je vhodná pro všechny typy pleti, především pro problematičtější. Balení obsahuje suchou a tekutou složku, které po smíchání vytvoří velmi intenzivní čisticí kúru. Veškeré složky jsou navíc v BIO kvalitě.

Maska účinně odstraňuje nečistoty a odumřelé buňky, uvolňuje ucpané póry, detoxikuje pleť, stimuluje prokrvení a mikrocirkulaci kůže, urychluje obnovu buněk, uklidňuje a zjemňuje pleť. Maska obsahuje např. marocký jíl či bentonit, které mají výrazné čisticí schopnosti. Bio ovesné vločky odstraňují odumřelé kožní buňky, mají zklidňující účinky, chrání pleť před volnými radikály a tím jsou vhodnou prevencí tvorby vrásek. 

Kostival má regenerační, zpevňující a uklidňující účinky, je vysoce účinný v povzbuzování obnovy tkání. Bio zázvor je velmi vhodný i na silné akné, pomáhá bělit jizvy a zklidňovat pleť. Bio mořská řasa kelpa sjednocuje barevný tón pleti, má vysoké množství omega-3 mastných kyselin, které pomáhají proti vráskám, šupinatění pokožky, akné a ekzému. Lactobacily podporují obnovu buněk a produkci kolagenu, mají antimikrobiální účinky.

KLARA ROTT je česká firma vyrábějící výjimečnou bio kosmetiku z čistě přírodních ingrediencí z celého světa. 

Použití: Nejdříve důkladně protřepejte lahvičku s tekutou složkou. Z kelímku naberte 5 lžiček sušiny přiloženou dřevěnou lžičkou a zalijte 4 lžičkami protřepané tekuté složky z lahvičky. Celé promíchejte v přiložené mističce a dřevěným aplikátorem masku naneste na obličej. Nechte působit 10 minut a poté opláchněte vodou. Masku aplikujte večer na očištěný obličej. Pro ideální účinky opakujte 1-2x týdně. Díky vysoké koncentraci účinných látek se může po aplikaci masky objevit krátkodobé zčervenání, které ovšem brzy zmizí.

Tip: Díky unikátní kombinaci čistě přírodních látek bez konzervantů vám kosmetika vydrží 12 měsíců od data výroby.

KLARA ROTT je česká firma vyrábějící výjimečnou bio kosmetiku z čistě přírodních ingrediencí z celého světa. 

Typ pleti: alergická pleť, citlivá pleť, mastná pleť, normální pleť, problematická pleť a akné, smíšená pleť, suchá pleť, unavená pleť

Výrobce: KLARA ROTT s.r.o., Na Štěpnici 1628/15 , 182 00, Praha, Česká republika

Z blogu1

Klara Rott – česká přírodní kosmetika s výjimečně čistým složením

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?