Lavera Zpevňující denní krém, Faces 50 ml

Lavera Zpevňující denní krém, Faces 50 ml

Lavera Zpevňující denní krém, Faces 50 ml

(2 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Zpevňující denní krém Faces se zeleným čajem a kyselinou hyaluronovou pomáhá udržovat přirozenou pružnost a pevnost pleti a předchází jejímu předčasnému stárnutí.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Zpevňující denní krém Lavera Faces s kyselinou hyaluronovou, karanjovým olejem a bílým čajem poskytuje pleti kvalitní péči a intenzivní hydrataci. Zároveň chrání pleť před škodlivými účinky slunečního záření a dalším vlivům z okolí. Pomáhá předcházet tvorbě pigmentových skvrn i jiným předčasným známkám stárnutí. Pleť díky pečujícím olejům či koenzymu Q10 zůstává po použití pevná, pružná a pěstěná.

Základ krému tvoří přírodní olivový a karanja olej či glycerin, které spolu s bambuckým máslem a jojobovým olejem poskytují pleti kvalitní výživu a hydrataci. Karanjový olej v kombinaci s výtažkem ze zeleného čaje a tokoferolem brání předčasnému stárnutí pleti. Obsažená kyselina hyaluronová podporuje tvorbu kolagenu, a pomáhá tak pleti udržovat její přirozenou pružnost a pevnost. Krém je doplněný šťávou a Aloe vera, která předchází podráždění citlivé pleti.

Použití: Malé množství krému vmasírujte lehkými krouživými pohyby na vyčištěný obličej, krk a dekolt.

Upozornění: Pouze k vnějšími použití. Ukládejte mimo dosah dětí.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Faces

Typ pleti: anti age, suchá pleť

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?