Lavera Zpevňující pleťová maska , Faces 2 x 5 ml 

Lavera Zpevňující pleťová maska , Faces 2 x 5 ml

Lavera Zpevňující pleťová maska , Faces 2 x 5 ml 

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Maska s rostlinnými oleji poskytuje pleti intenzivní péči, hydratuje ji, vyživuje, zpevňuje a působí proti jejímu předčasnému stárnutí. Je vhodná obzvlášť pro zralou či unavenou pleť.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Zpevňující pleťová maska Lavera bohatá na regenerační rostlinné oleje a výtažky intenzivně ošetřuje pleť a poskytuje jí hloubkovou hydrataci i potřebnou výživu. Je mimořádně vhodná k péči o zralou a náročnou pokožku. Díky obsahu antioxidantů působí proti předčasnému stárnutí, zmírňuje známky únavy a pomáhá obnovit pružnost a mladistvý vzhled pleti.

Maska obsahuje bambucké máslo, olivový, jojobový či mandlový olej, které pokožku vyživují, zjemňují a chrání před dehydratací i nepříznivými vnějšími vlivy. Ve složení najdete i olej z granátového jablka, který je známý svým vysokým obsahem antioxidantů a je proto, stejně jako karanja olej, výborným prostředkem proti předčasnému stárnutí pleti. Antioxidačními schopnostmi vyniká rovněž výtažek z bílého čaje, který stimuluje obnovu kožních buněk.

Pleťová maska výborně doplňuje péči o pleť, pomáhá odstranit stopy únavy, působí  proti předčasnému stárnutí a pleti dodává pěstěný vzhled. Díky šetrnému složení s rostlinnými oleji a výtažky z kontrolovaného ekologického zemědělství pleť nedráždí, naopak ji zklidňuje, zjemňuje, pomáhá ji udržovat hydratovanou a zachovat pružnost a svěží vzhled.

Použití: 1-2x týdně naneste na pleť, vyhněte se oblasti očí a rtů. Nechte působit 10-15 minut, pak omyjte čistou vodou.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Typ pleti: anti age, unavená pleť

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?