Kanu ZRUŠENO Masážní olej mango 200 ml

Kanu ZRUŠENO Masážní olej mango 200 ml

Značka: Kanu
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Sladká exotická vůně manga povzbuzuje na duchu, dodává energii, omlazuje a posiluje. Jeho aroma je svěží a velmi nevšední. Série masážních olejů firmy Kanu byla vytvořena pro relaxaci pomocí aromaterapeutických masáží. Díky těmto masážním olejům si můžete doma vytvořit vlastní lázeňský salon a budete se cítit odpočatí a uvolnění. Aromaterapeutická masáž je úkon prováděný s použitím éterických ole

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Sladká exotická vůně manga povzbuzuje na duchu, dodává energii, omlazuje a posiluje. Jeho aroma je svěží a velmi nevšední. Série masážních olejů firmy Kanu byla vytvořena pro relaxaci pomocí aromaterapeutických masáží. Díky těmto masážním olejům si můžete doma vytvořit vlastní lázeňský salon a budete se cítit odpočatí a uvolnění. Aromaterapeutická masáž je úkon prováděný s použitím éterických olejů, kde se spojuje léčivá síla dotyku s individuálními vlastnostmi olejů zvolenými pro konkrétní osobu. Smyslem aromaterapeutické masáže je poskytnout organismu prostřednictvím pokožky léčivé látky obsažené v oleji a zlepšit proudění krve. Přínosem je, jako u každé masáže, také fyzické a psychické uvolnění.

K aromaterapeutickým masážím se používají příslušné kompozice olejů firmy Kanu, například:
- antistresová kompozice (levandule-santal, sibiřská jedle, Monoi de Tahiti, jasmín, mango),
- kompozice při nespavosti (levandule-santal),
- uklidňující kompozice (jasmín, levandule-santal, růže),
- povzbuzující kompozice (zelený čaj, čokoláda-pomeranč, mango),
- kompozice při křečích v lýtkách (sibiřská jedle),
- kompozice při unavených a bolavých svalech (růže, sibiřská jedle).

certifikáty:
vhodné pro: masáže
konzistence: tekutá
barva: světle žlutá
balení: plastový obal

použití: Příslušné množství oleje vtírejte krouživými pohyby po celou dobu masáže.
složení: Helianthus Annus (Sunflower) Seed Oil, Parfum, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Tocopherol, Citronellol, Geraniol, Eugenol

země původu značky: Polsko
charakteristika značky: KANU je jednou z prvních firem, která začala vyrábět přírodní kosmetiku v Polsku, kde působí již od roku 1999. Její kosmetika si už našla stálé zákazníky v 10 zemích Evropy včetně Německa a Velké Británie. Spolešnost chce svým zákazníkům poskytovat bohatost živin tak, jak se přirozeně a ve své původní podobě vyskytují v přírodě. Firma proto respektuje princip ne-násilí, kosmetiku vyrábí výhradně z přírodních složek, netestuje je na zvířatech a v největší možné míře dbá na to, aby výrobní proces neničil přírodní účinky rostlin. Proto je také mnoho výrobků vyráběno ručně. Ve výrobních postupech dbá firma KANU na to, aby nezasahovaly do platných zákonů přírody, která nám po celá staletí předává své poklady ve prospěch zdraví a krásy každého z nás. Od počátku působení firmy na českém trhu se výrobky těší stále větší oblibě nejen pro svou cenovou dostupnost, ale zejména pro své jedinečné a nevšední vůně a atraktivní vzhled.

kontakt na výrobce:
KANU
Swieszyno 39
76-024 Swieszyno
Polska

webové strány značky:
www.kanu-kosmetika.cz

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: KANU, Swieszyno 39 , 76-024, Swieszyno, Polsko

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?