Energy Zubní pasta Bílý Diamant 100 ml

Energy Zubní pasta Bílý Diamant 100 ml

(2 hodn.)
218
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Palác Lucerna > 4 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks

Bylinná zubní pasta Bílý diamant s příjemnou skořicově citrónovou chutí jemně čistí zuby a chrání ústní dutinu díky rostlinným výtažkům. Zaručuje maximální čistící efekt a svěží dech.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu8
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Bioinformační zubní pasta Energy Bílý diamant je rostlinným přípravkem pro maximálně efektivní péči o zuby a oblast ústní dutiny. Má jemnou skořicově citrónovou chuť, která se postará o svěží dech a příjemný aromaterapeutický zážitek. Díky složení z bylinných výtažků napomáhá regeneraci chrupu a je vhodná i na citlivé zuby.

Zubní pasta Bílý diamant působí zejména na energetickou dráhu ledvin, jater, tenkého a tlustého střeva, tří zářičů a žaludku. Vše je sladěno tak, aby harmonizovala maximální počet energetických drah a tím byla zajištěna i revitalizace chrupu. Posilující efekt zubní pasty působí také na citlivé zuby, které pokryje jemným ochranným filmem. 

Základem složení je na minerály bohatá termální voda vřídla Podhájská, vyvážený bylinný komplex, éterické oleje a bioinformace rostlin a minerálů. Ty napomáhají mimo jiné normalizaci pH ústní dutiny, čímž chrání zuby před vznikem zubního kazu a jiných, často chronických, onemocnění. Zubní pasta je součástí komplexní péče o zdravý chrup a přináší pocit čistoty a dlouhotrvajícího osvěžení spolu s pozitivními účinky na trávicí systém a ledviny.

Použití: Naneste dostatečné množství na zubní kartáček a čistěte zuby. Nezapomínejte také na jazyk.

Značka Energy Group a.s. je průkopníkem alternativní medicíny nejenom v ČR, ale i ve světě. Sortiment společnosti tvoří nabídka přírodních biotransformačních produktů, které jsou nejčastěji ve formě bylinných kapslí, koncentrátů, prášků či mastí. 

Výrobce: ENERGY GROUP, a.s., Trojská 201/39 , 171 00, Praha 7, Česká republika

Z blogu8

Fluor v zubních pastách: Nebezpečí??

Jak vybrat přírodní zubní pastu

Meridiány a jak je dát do pořádku - 2. díl

Princip metody regenerace v pentagramu od Energy

Průvodce Energy přípravky

Přírodní zubní pasty a ústní péče: 1. část

Přírodní zubní pasty a ústní péče: 2. část

Sedmikráska a kopretina: bylinky pro zdraví

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

ZLUTI ZUBY!!!!! / Bara 15. 2. 2016 21:38

Táto pasta je úpný otras, zožltli mi z nej zuby. Kontaktovala som výrobcu, ktorý sa k veci vyjadril tak, že pasta má výnimočný účinok na ďasná a že pozor, \"ZDRAVÉ ZUBY NIE SU BIELE\" :D :D.....

Tohle opravdu ne / Daniela 6. 7. 2015 21:49

Tahle bělící bioinformační pasta mě bohužel zklamala na celé čáře. Zuby po ní naopak žloutly, po vyčištění jsem vůbec neměla obvyklý příjemný pocit čistoty v dutině ústní a svěžího dechu. Jediné, co bych ocenila, byla skutečně příjemná vůně pasty samotné, ale to bohužel nenahradí absenci funkce.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?