BIOMED Biocomplex zubní pasta 100 g 

BIOMED Biocomplex zubní pasta 100 g 

Značka: BIOMED
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Zubní pasta pro celou rodinu poskytuje dlouhotrvající svěží dech. Přírodní extrakty a oleje zklidňují podrážděné dásně a bojují proti zubnímu kazu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Zubní pasta BIOMED Biocomplex je z 98 % z přírodních ingrediencí a zajistí vám dlouhotrvající svěží dech. Neobsahuje SLS, fluorid, chlorhexidin, parabeny ani žádné agresivní bělicí složky.

Zubní pasta na bázi šetrných čisticích složek a rostlinných extraktů pečuje o zdraví ústní dutiny, předchází tvorbě zubního kazu a příjemně osvěžuje dech. Obsahuje extrakty z plantain banánu a listů břízy, které zklidňují dásně. Extrakty z heřmánku bojují proti špatnému dechu. Přírodní šalvěj, eukalyptus, rozmarýn a esenciální oleje z cedrového dřeva udržují zdravé dásně a mají úžasnou přírodní vůni. Hydroxyapatit vápníku posiluje a obnovuje zubní sklovinu.

Použití: 2x denně. Naneste menší množství zubní pasty o velikosti hrášku na zubní kartáček a jemnými pohyby vyčistěte zuby a dásně. Vypláchněte ústa vodou. Vhodné pro vegany, těhotné i kojící matky a pro děti od 6-ti let.

Biomed je součástí značky SPLAT, což je mezinárodní společnost se sídlem v lotyšské Rize, která je na trhu již od roku 2000. Každý výrobek vytvořený v laboratořích SPLAT je zaměřen na nejefektivnější řešení problémů v péči o ústní dutinu

Výrobce: STS Holding Group LTD, 4 Stancionna str. , 5300, Gabrovo, Bulharsko

Naše hodnocení:

Jemná, bylinková chuť. Obzvlášť doporučujeme pro milovníky bylinných příchutí.
V kombinaci s ústní vodou zanechává pocit čistoty a svěžesti, který vydrží opravdu dlouho.
Hezky pění.
Z blogu1

Biomed: Inovativní zubní péče s klinicky ověřenými výsledky

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?