Urtekram Zubní pasta máta s fluorem 75 ml

Urtekram Zubní pasta máta s fluorem 75 ml

(1 hodn.)
Značka: Urtekram
Certifikáty: VEGAN, Ecocert
Certifikát VEGANCertifikát Ecocert
136
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Praha, Karlín > 5 ks / Praha, Palác Lucerna > 4 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks

Zubní pasta s fluorem a mátou pečuje o celou ústní dutinu za pomoci křídy. Díky nulovému obsahu sulfátů pasta pění velice málo, přesto dokáže chrup ochránit před zubním kazem i usazováním plaku.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Zubní pasta Urtekram s fluorem a mátou pečuje o celou ústní dutinu za pomoci křídy a esenciálních olejů z máty. Díky nulovému obsahu sulfátů pasta pění velice málo, ale přesto dokáže chrup ochránit před vznikem zubního kazu i usazováním plaku. Éterické oleje z máty působí antibakteriálně, chrání celá ústa a současně osvěžují dech po dlouhou dobu.

Zubní pasta využívá účinků fluoridu, který výrazně eliminuje riziko vzniku zubního kazu, a křídy, která mírně pění a z chrupu lehce obrušuje usazený zubní plak. O svěží příjemnou chuť se postará kombinace éterických olejů z máty peprné a mentolu, která příjemně chutná, osvěží dech a navíc působí antibakteriálně a pečuje o zdraví celé ústní dutiny. Výtažky z Aloe vera a magnólie posilují dásně i krčky zubů, činí je odolnějšími před horkými a studenými nápoji a eliminují citlivost chrupu. Navíc, Aloe vera má skvělé zklidňující účinky a podporuje regeneraci drobných ranek v ústech.

Chraňte své zuby a dásně

Zubí pasta s mátou a fluorem chrání vaše zuby proti zubnímu kazu a kameni a komplexně pečuje o celou ústní dutinu. Obsahuje množství přírodních výtažků a esenciálních olejů, které poskytují zubům a dásním důkladnou péči, čistí je a zároveň podporují jejich dlouohodobou ochranu. Zubní pasta Urtekram dokáže efektivně odstranit veškerý zubní plak, dodá svěží dech a je vhodná pro celou rodinu. 

Šetrná očista

Zubní pasta Urtekram vaše zuby čistí šetrně, ale zároveň efektivně. Uhličitan vápanetý tvoří hlavní čisticí složku, jež jemně odstraňuje usazený zubní plak, ale zároveň zuby nedráždí ani nezpůsobuje jejich citlivost. Uhličitan vápanetý nenarušuje zubní sklovinu a naopak pomáhá zuby posilovat a chránit je před poškozením a napadením zubním kazem či zubním kamenem.Má také jemné bělicí schopnosti.

Proti zubnímu kazu i zánětům dásní

Výtažek z Aloe vera pak poskytuje sliznicím dutiny ústní potřebnou péči. Nejen že brání jejich vysušení, ale zároveň mírně chladí a dokáže zmírnit jakékoliv podráždění. Esenciální olej z máty peprné podporuje prokrvení v ústní dutině, působí antibakteriálně a zároveň urychluje hojení drobných poranění, která rovněž dezinfikuje. Fluorid sodný pak posiluje zubní sklovinu a pomáhá zvýšit její odolnost před napadením bakteriemi. 

Použití: Malé množství pasty naneste na zubní kartáček a čistěte chrup po dobu dvou minut. Používejte nejlépe ráno i večer.

Společnost Urtekram byla založena v Dánsku a řadí se mezi hlavní výrobce přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Nabízí čistě přírodní pečující kosmetiku bez obsahu parabenů, syntetických parfemačních látek a derivátů ropy. Kosmetika Urtekram má certifikát Ecocert a kvalitou jednotlivých produktů si můžete být jistí.

Výrobce: Urtekram International A/S, Klostermarken 20 , 9550, Mariager, Dánsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: hutná krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

Fluor v zubních pastách: Nebezpečí??

Krása jménem Urtekram ve své nejčistší podobě

Máta peprná: voní, hojí, pomáhá

Plomby – skrytá hrozba ve vašich ústech

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: hutná krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?